Celebrity sa so smrťou Angusa Clouda nevedie zmieriť.Instagram/anguscloud/
StoryEditor

Fanúšikovia Agnusa Clouda špekulujú o predávkovaní. Odišla krásna duša, hovorte o psychickom zdraví, vyzýva jeho matka

Antiyoutuber02.08.2023., 11:30h

Do hereckého neba vstúpil ďalší anjel, svetové celebrity vyjadrujú sústrasť rodine zosnulého Angusa Clouda. Obľúbený herec bol známy najmä vďaka úlohe drogového dílera v televíznom seriáli Euphoria. Vo veku 25 rokov ho našli doma mŕtveho.

Lajkuj Brainee.sk na

Populárneho herca Angusa Clouda našla mŕtveho jeho matka vo svojom dome. K nešťastnej udalosti malo dôjsť necelý týždeň po smrti jeho otca. Smútiaca rodina oznámila hercovu smrť s prosbou o zachovanie súkromia. Príčina Cloudovej smrti zatiaľ nie je známa, ale špekuluje sa o možnom predávkovaní.

Cloud v poslednom čase bojoval so samovražednými myšlienkami a nehanbil sa často hovoriť o svojom duševnom zdraví a psychických problémoch. Sústrasť rodine už vyjadrilo mnoho svetových celebrít, ako aj niekoľko ďalších hercov seriálu Euphoria.

image

Vo veku 25 rokov zomrel herec Angus Cloud. Diváci si ho zamilovali v seriáli Eufória

Fanúšikovia populárneho seriálu HBO smútia. Instagramové príbehy sa zaplnili sústrasťami rodine zosnulého herca. Veľký idol, krásny človek a skvelý herec odišiel do neba, píšu niektorí. K jeho odchodu sa vyjadrilo aj pomerne veľa známych osobností. V príspevku na Instagrame, v ktorom známy raper a výkonný producent seriálu Drake zdieľal fotografiu Clouda, len dodal:,,Dobrá duša". Umelec Finneas a brat známej speváčky Billie Eilish na svojom Instagrame napísal:,,Viem, že je to tak: Tento muž bol naozaj veľmi talentovaný a miloval som jeho charizmu. Veľká strata."

"S najťažším srdcom sme sa dnes museli rozlúčiť s neuveriteľným mužom. Ako umelec, priateľ, brat a syn bol Angus pre nás všetkých výnimočný v mnohých ohľadoch," ​dodáva. Tvrdí, že Cloud vždy otvorene hovoril o duševnom zdraví. Chce apelovať na tých, ktorí prechádzajú ťažkým obdobím, aby sa niekomu zverili a porozprávali o svojich problémoch. "Jeho odchod môže byť pre ostatných pripomienkou, že nie sú sami a nemali by bojovať sami v tichosti," hovorí.

Sústrasť vyjadrilo aj samotné konto Euphoria na Twitteri. "Sme neuveriteľne zarmútení, keď sme sa dozvedeli o odchode Angusa Clouda. Bol nesmierne talentovaný a milovanou súčasťou rodiny HBO a Euphoria. Jeho priateľom a rodine vyjadrujeme v tomto ťažkom období hlbokú sústrasť," píše sa v príspevku. Hercova náhla smrť vyvolala množstvo emócií aj medzi fanúšikmi seriálu. Mnohí z nich píšu, aby HBO zrušila nakrúcanie ďalšej série, pretože bez Clouda to nie je ono. "Prosím, zrušte celý seriál. Bez Fezca už nič nebude také isté. Nech jeho duša odpočíva v pokoji," píše pod príspevkom jeden z používateľov.

Príčina jeho smrti tak zatiaľ nie je známa. Cloudova matka sa zverila, že od smrti svojho otca bojoval so silnými samovražednými myšlienkami. Bolo pre neho ťažké prijať, že jeho otec a najlepší priateľ odišiel. "Angus sa teraz opäť stretol so svojím otcom, ktorý bol jeho najlepším priateľom," povedala Cloudova matka. Je to pravdepodobne aj jediná vec, v ktorej nachádza pokoj.

Používatelia na sieťach preto začínajú diskutovať o tom, čo mohlo spôsobiť jeho odchod zo sveta. Niektorí hovoria o tom, že Cloud mal veľkú záľubu v užívaní návykových látok. "Frajer bol neustále sfetovaný, pričom hovoril o tom, že je Garfield. Niekto mu mal tie drogy vziať," napísal jeden z používateľov na sociálnej sieti X, predtým Twitter. Používatelia komentujúci podobné teórie sa vo svojich reakciách zvyčajne stretávajú s obrovskou kritikou ostatných používateľov. "Hej, ty génius, čo si myslíš, že sa stane, keď necháš duševnú chorobu neliečenú alebo vezmeš drogu závislému? Znieš ako policajt," reaguje na komentár ďalší používateľ. Zdá sa, že len čas ukáže, čo stálo za Cloudovým odchodom.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
01. máj 2024 03:53