Spevák Steve HarwellYouTube/SMASH MOUTH, DreamWorks
StoryEditor

Zomrel spevák skupiny Smash Mouth. Vytvoril legendárne hity, ktoré si spieva úplne každý, objavili sa aj v Shrekovi

Miroslav Kamody04.09.2023., 14:30h

Autor a spevák známych hitov ležal posledné dni na smrteľnej posteli. Steve Harwell prehral boj s fatálnym zlyhaním pečene.

Lajkuj Brainee.sk na

Meno Steve Harwell ti pravdepodobne príliš veľa nepovie. Ide však o speváka skupiny Smash Mouth, ktorá nám priniesla ikonické hity ako All Star či I‘m a Believer. Hity v jeho podaní si však už naživo neužiješ, píše portál LadBible.

image

Lizo rozhodne nie je jediná. Kariéra a dobré meno týchto hercov a spevákov skrachovali doslova za noc

Dva roky nekoncertoval

Harwell kapelu pred dvomi rokmi opustil, aby sa zameral na svoje zdravie. Podľa manažéra kapely Roberta Hayesa to však nestačilo. Len pár dní pred jeho smrťou sa vyjadril: „Steve odpočíva doma, stará sa o neho jeho snúbenica a hospicová starostlivosť,” povedal pre PEOPLE.

„Aj keď Steve nie je so Smash Mouth už dva roky a kapela pokračuje na turné s novým spevákom Zachom Goodeom, jeho odkaz bude žiť ďalej prostredníctvom hudby,” doplnil.

Posledné štádium

Kapela na čele so Stevom predala celosvetovo viac ako desať miliónov albumov a dostali sa na prvé miesto rebríčkov, nehovoriac o nominácii na Grammy či stovkách filmov a seriálov, kde sa ich skladby objavili. Najpamätnejší je však bezpochyby Shrek.

Podľa informácií TMZ speváka v posledných dňoch navštívila rodina a priatelia, aby sa s ním rozlúčili. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
06. máj 2024 11:35