Billie EilishInstagram/billieeilish/
StoryEditor

Fanúšikovia v publiku začali odpadávať. Billie Eilish prerušila koncert, neuveríš čo sa stalo potom

Alexandra Ševčíková12.06.2022., 15:16h

Popová speváčka nakrátko prerušila svoje vystúpenie v Londýne. Chcela sa uistiť, že sú všetci v publiku v poriadku.

Lajkuj Brainee.sk na

Billie Eilish v sobotu zastavila svoje vystúpenie v londýnskej O2 Aréne, aby skontrolovala, či sú jej fanúšikovia „v poriadku“, píše SkyNews

Hudobníčka vyzvala fanúšikov, ktorí boli natlačení v prednej časti pódia, aby „ustúpili o krok späť“ a všetci mali viac priestoru. Potom požiadala bezpečnostný tím, aby divákom rozniesol vodu. „Ak niekto vyzerá trochu omámene, povedz to niekomu, dobre?“ povedala. 

Dvadsaťročná spevácka hviezda už jeden koncert prerušila. Vo februári zastavila vystúpenie v USA počas turné Happier Than Ever, aby bola jednému z fanúšikov poskytnutá lekárska pomoc. 

image

Keď sa hýbeš doprava a doľava, vyrábaš energiu. Kapela Coldplay na koncertoch produkuje elektrinu

Ako uvádza SkyNews, tak Billie Eilish bolo počuť, ako hovorí: „Čakám pokiaľ budú ľudia v poriadku, kým budeme pokračovať.“ Speváčka poprela, že by tým odkazovala na tragédiu na vystúpení Travisa Scotta.. Počas jeho vystúpenia na  festivale Astroworld zomrelo desať ľudí, keď sa fanúšikovia hrnuli k pódiu.

 

Speváčkina šou v O2 Aréne je súčasťou šnúry britských koncertov a vystúpi aj napríklad v Glasgowe či v birminghamskej Utlilita Aréne. Počas utorkového vystúpenia v Manchestri predviedla aj nevydanú pieseň so svojím bratom Finneasom O'Connell, ktorá obsahuje odkaz na proces Johnnyho Deppa a Amber Heard.

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 11:31