Fanúšikovia Taylor Swift sú natoľko sfanatizovaní, až sú ochotní predávať aj vodu, ktorá sa jej dotkla.Twitter, Instagram/brainee X Canva/
StoryEditor

Zo superstar komodita: Fanúšik predáva dažďovú vodu, ktorá napršala počas koncertu Taylor Swift

mor24.05.2023., 15:00h

Fanúšikovia tejto mimoriadne populárnej americkej speváčky sú už dlhšie známi svojou intenzívnou oddanosťou. Niekedy to však hraničí so zdravým rozumom.

Lajkuj Brainee.sk na

Jeden fanúšik túto zvláštnu kategóriu posunul o úroveň vyššie. Predáva poháre s dažďovou vodou, ktorá napršala počas nedávnej „dažďovej show“ Taylor Swift v Massachusetts, a to za sumu 250 dolárov, informuje Unilad.

image

Aj toto nájdeš na internete: Fanúšik predával svoje šošovky, cez ktoré videl koncert Taylor Swift. Za desaťtisíc

Čo je veľa, to je málo. No 250 dolárov za decko dažďovej vody je už naozaj ďaleko za hranicami príčetnosti. U predávajúceho sa dá ešte očakávať nejaký druh vypočítavosti a chamtivosti, no práve tí, čo sú dažďovú vodu ochotní kupovať, lavírujú na tenkej hranici medzi zdravým rozumom a fanatizmom. Dvojnásobne to platí v prípade, ak sa v tých pohároch uchováva časť z aury Taylor Swift. 

 

Populárny instagramový účet Only in Boston zdieľal snímku obrazovky zo stránky, ktorou bol pravdepodobne Marketplace na Facebooku. Poháre sa tam predávali pod názvom: „Taylor Swift Eras Tour Merch Rain”.

Na obrázku bolo vidno tri nádoby naplnené čírou tekutinou, ktorá bola zjavne zachytená počas lejaku, ktorý sa spustil na Gillette Stadium v čase koncertu.

image

Keď neprišli objednané lístky, otec neváhal dať 21-tisíc za ďalšie. Chcel, aby jeho dcéra mohla ísť na koncert Taylor Swift

Tento príspevok sa však už nedá nikde dohľadať a teda nie je jasné, či sa dá „dažďová voda“ ešte kúpiť. Používatelia sociálnych médií sa ako muchy nahrnuli k príspevku od Only in Bostone, aby okomentovali bizarnú aukciu.

Jeden používateľ zavtipkoval: „Obrat v príbehu by nastal, ak by to bola celý čas len toaletná voda.” Správy o bláznivom predaji sa dostali aj na Twitter, kde boli ľudia rovnako zmätení. „Predstavte si, že ste tak veľmi odpojený od reality, až ste cieľovkou pre dážď.“

Vtipné je, že táto horko-vtipná ponuka prichádza len pár týždňov po tom, čo iný fanúšik rovnakej speváčky ponúkal svoje kontaktné šošovky, ktoré videli zbožňovanú Taylor naživo, za neuveriteľných 10-tisíc dolárov. (Našťastie to bol len vtip a nešlo o reálnu ponuku.)

image

Satanizmus či čarodejníctvo na turné Taylor Swift? Konzervatívni kresťania prišli s neuveriteľnými obvineniami

Až sa zdá, že fanúšikovia Taylor Swift svoju ikonu využívajú ako zlatú baňu (možno len aby si mohli dovoliť predražené lístky na jej koncert). 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 20:56