Fanúšik Taylor Swift chcel bizarným spôsobom získať 10 tisíc dolárov.Pop Thingz/Twitter
StoryEditor

Aj toto nájdeš na internete: Fanúšik predával svoje šošovky, cez ktoré videl koncert Taylor Swift. Za desaťtisíc

Nikola Michalkova11.05.2023., 11:30h

Eras tour americkej speváčky láme rekordy. A o jeden taký bizarný sa pokúsil aj fanúšik, ktorý sa jedného z koncertov zúčastnil.

Lajkuj Brainee.sk na

Obchoďák roka? Fanúšik slávnej speváčky Taylor Swift na stránku Depop, určenej na predaj oblečenia, pridal v stredu ponuku, ktorá pobúrila, aj pobavila. 

Kontaktné šošovky na predaj

Fanúšik sa skutočne pokúšal predať svoje kontaktné šošovky, ktoré boli vysušené a navyše určené na jedno použitie. Svoje hodiny slávy mali s veľkou pravdepodobnosťou za sebou. To by nebolo na tom to najbizarnejšie. Vypýtal si za ne totiž 10 tisíc dolárov s tým, že ich opísal ako „šošovky, ktoré videli turné Taylor Swift, The Eras Tour,“ uvádza sa na portáli Daily Mail. 

Predajca napokon svoju „lákavú“ ponuku stiahol a následne na svojom profile objasnil, že išlo len o žart. Aj napriek tomu to niektorým fanúšikom až také vtipné neprišlo, pretože sa aj po zmazaní inzerátu znechutene rozčuľovali. „Pomoc, prečo sme my Swifties takí neseriózni?“ napísal používateľ sociálnej siete Twitter. 

Pri tom to, samozrejme, nezostalo a ďalší používateľ Twitteru naznačil, že tento vtip bol vlastne príkladom „duševného ochorenia.“ Okrem toho sa objavili aj vtipné reakcie, ako napríklad obrázok Arkham Asylum z Batmana s popisom: „Vráť sa tam.“ 

Mnohí fanúšikovia tento vtip naozaj nerozdýchali a na sociálnej sieti sa preto objavilo množstvo lamentácií, ale našli sa predsa len takí, ktorí to zobrali s humorom a želali si, aby im to napadlo tiež. 

image

Používateľ na stránke Depop ponúkal použité kontaktné šošovky za 10 tisíc dolárov.

Pop Thingz/Twitter

Fanúšikovia majú konflikty aj medzi sebou

Toto nebol jediný raz, čo sa na Twitteri spustila vlna konfliktov medzi vlastným fanúšikovským radom. Počas prvej zastávky jej turné v Nashville, fanúšikovia vzdali hold jej zosnulej starej mame. Na koncerte speváčka odohrala aj pieseň Marjorie, venovanú práve jej zosnulej babičke. Jedna fanúšička práve počas tohto koncertu držala fotografie speváčkinej babky, ktorá zomrela, keď mala Taylor 13 rokov. Speváčka tento moment síce ocenila a označila ho za výnimočný, na Twitteri sa pod videom s touto scénou rozprúdila debata. 

Niektorí fanúšikovia počin fanúšičky vnímali ako „odporný.“ Používateľ napísal: „Vzhľadom na to, že táto Marjorie je už zosnulým členom rodiny Taylor Swift, toto je vlastne jedna z najodpornejších vecí, ako som kedy videl urobiť fanúšika. Ani ma nezaujíma, že to ocenila.“

Ďalší sa vyjadril: „Keby niekto držal fotky mojej mŕtvej sestry, kým sa snažím vystupovať, psychicky by som sa zrútil a hodil by som mikrofón niekomu do tváre.“ Na túto tému sa vyjadrilo viacero fanúšikov, ktorí s tým nesúhlasili. Fanúšikovia Taylor už mnohokrát prekročili hranice, naposledy sme mohli vidieť aj konflikt s Hailey Bieber, ktorej sa mali niektorí dokonca vyhrážať smrťou. Je úžasné mať vzor, ktorému fandíš, ale nikdy by sa to nemalo pretaviť do niečoho, ako nenávisť. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 11:43