Otec chcel potešiť svoju dcéru za každú cenu - a to doslova.Twitter/taylorswift13, Pixabay/brainee X Canva/
StoryEditor

Keď neprišli objednané lístky, otec neváhal dať 21-tisíc za ďalšie. Chcel, aby jeho dcéra mohla ísť na koncert Taylor Swift

mor22.05.2023., 13:00h

Aká bola najväčšia suma, ktorú si bol ochotný vysoliť za lístky obľúbenej kapely? Asi to je jedno, pretože sa aj tak neblížila k 21-tisíc dolárom, ktoré utratil Anthony Silva za to, aby jeho dcéra a kamoši mohli ísť tancovať na koncerte v Massachusetts.

Lajkuj Brainee.sk na

Lístky na koncerty Taylor Swift sú aktuálne v Amerike niečo ako zlatá horúčka. To však stále neznamená, aby sa ich hodnota vyšplhala do výšky 21-tisíc dolárov, informuje magazín Unilad.

image

Nechceš zbytočne utrácať peniaze? Pozreli sme sa na najlepšie spôsoby, ako streamovať hudbu zadarmo

Otec pôvodne utratil 1800 dolárov za štyri lístky ako vianočný darček pre jeho 19-ročnú dcéru Katlyn. No aj niekoľko dní pred koncertom neprišli.

Anthony kúpil vstupenky na platforme StubHub, webe tretej strany na výmenu a ďalší predaj vstupeniek. Zásadou spoločnosti StubHub je, že vstupenky nie sú odoslané kupujúcemu skôr ako deň pred podujatím. Ale deň pred koncertom Anthonymu stále nič neprichádzalo.

Nespokojný otec, ktorý nechcel sklamať očakávania dcéry, povedal pre WCVB, že keď sa skontaktoval so StubHub ohľadom chýbajúcich lístkov, povedali mu, že už nie sú na zakúpenie žiadne alternatívne lístky. Anthony bol tak nedovrovoľne uvedený do situácie, v ktorej nemal žiadne iné možnosti. 

 

image

Satanizmus či čarodejníctvo na turné Taylor Swift? Konzervatívni kresťania prišli s neuveriteľnými obvineniami

Rozhodol sa teda ísť na alternatívnu stránku, kde by mohol kúpiť vstupenky – tam z neho vytiahli už spomínanú zdrvujúcu sumu. "Toto jednoducho nie je správne," sťažoval sa vtedy otec. "Podľa mňa by nemali čakať na odoslanie vstupeniek u resellera na poslednú chvíľu."

Anthony ešte dodal, že za nekompetentnosť vií StubHub. Poznamenal, že internetová stránka vráti peniaze z jeho pôvodného nákupu do desiatich pracovných dní. Po tom, čo vysolil veľké peniaze za štyri lístky s lepšími miestami a dievčatám dokonca prenajal limuzínu, sa Anthony rozhodol, že si zo svojej dcéry spraví ešte žart, kým jej prezradí dobrú správu. Na oznámenie tejto dobrej správy čakal do poslednej chvíle. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 04:48