Herečke z Big Bang Theory diagnostikovali rakovinu pľúc.X/expressusnews, Tiktok/katemicucci/
StoryEditor

Herečke z Big Bang Theory diagnostikovali rakovinu pľúc. Nikdy v živote som nefajčila cigaretu, tvrdí

Michal Čiernik13.12.2023., 14:00h

Kate Micucci, ktorá sa preslávila ako Lucy z populárneho seriálu Big Bang Theory, má rakovinu pľúc. Informáciu zverejnila vo videu z nemocničnej izby.

Lajkuj Brainee.sk na

43-ročná Micucci zverejnila pred pár dňami video na TikToku s nemocničného lôžka. „Ahojte všetci, toto nie je TikTok, je to ‘Sick Tok‘.‘ Som v nemocnici, ale je to preto, že som včera podstúpila operáciu pľúc,“ pokračovala. „Rakovinu zachytili veľmi skoro. Je to naozaj zvláštne, pretože som nikdy v živote nefajčil cigaretu, takže, to bolo prekvapenie,“ prezradila úspešná herečka, speváčka a komička.

image

Herec zo Sám doma má rakovinu. Počas operácie mu odstránili veľkú časť čeľustnej kosti, jeho rodina prosí ľudí o peniaze

Micucci, ktorá má 3-ročného syna s manželom hudobníkom Jakeom Sinclairom (38), ktorý písal a produkoval s umelcami ako Taylor Swift, Weezer a Panic! At the Disco, si každý z vás určite pamätá ako Lucy z úspešného sitkomu Big Bang Theory.

Skvelá dabérka 

Okrem toho je aj neoddeliteľnou súčasťou animovaných filmov. Na svojom konte má desiatky dablérskych úloh, z ktorých je asi najznámejšia Velma zo série Scooby-Doo. Rodáčka z New Jersey je aj známa speváčka, ktorá naspievala už tri štúdiové albumy a taktiež niekoľko piesní pre animovaný seriál Steven Universe.

V komentároch k videu ozrejmila, ako sa o svojej diagnóze dozvedela. „V krvi som mala zvýšené CRP... neviem, čo to presne je, ale myslím, že to znamená, že niekde v tele je zápal,“ povedala Micucci. „Tak som išla k preventívnemu lekárovi, ktorý mi urobil niekoľko skenov. Pri röntgene hrudníka si všimli niečo v pľúcach, čo by tam nemalo byť,“ napísala herečka.

 „Pravdepodobne budem niekoľko týždňov mimo, ale potom sa určite vrátim,“ povedala Micucci na záver vo videu.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 17:19