Hviezda z filmu Mamma Mia sa po 45 rokoch manželstva rozvádza.Twitter/popcrave
StoryEditor

Hviezda z filmu Mamma Mia sa po 45 rokoch manželstva rozvádza. S manželom už roky žijú oddelene

zariDnes.cz21.10.2023., 13:16h

Herečka Meryl Streep (74) a sochár Don Gummer (76) sa rozhodli ukončiť svoje manželstvo. Vzali sa v roku 1978, majú štyri deti a päť vnúčat. Podľa hovorcu herečky už viac ako šesť rokov žijú oddelene.

Lajkuj Brainee.sk na

Meryl Streepová a Don Gummer patrili medzi najstabilnejšie hollywoodske páry. Herečka rada hovorila, že za dlhý vzťah vďačí ich rozdielnym povahám. Zatiaľ čo ona nezavrie celý deň pusu, jej manžel sotva prehovorí pár slov. Teraz sa však rozvádzajú.

„Don Gummer a Meryl Streepová spolu nežijú viac ako šesť rokov, a hoci sa o seba budú vždy starať, zvolili si život oddelene,“ cituje hovorcu herečky web Page Six.

image

Všetkých klamali idylickým manželstvom. Veľké odhalenie Jady Pinkett: Smithovci už niekoľko rokov žijú oddelene

Meryl Streepová sa v piatok zúčastnila odovzdávania Cien princeznej z Astúrie, na ktorom získala prestížne ocenenie v oblasti umenia. V Španielsku bola sama. S manželom sa na verejnej akcii spoločne ukázala naposledy na Oscaroch v roku 2018.

Štyri deti a päť vnúčat

Herečka a sochár sa zoznámili v roku 1978 vďaka jej bratovi. Po pár mesiacoch sa v tom istom roku vzali. Majú štyri deti: Henryho (43), ktorý sa venuje hudbe, a herečky Mamie (40), Grace (37) a Louisu Jacobson (30).

„Život je o voľbe. Ja som šťastná za to, čo som si vybrala. Žila som skvele výchovou svojich štyroch detí a mala som obrovské šťastie, že som stretla takého báječného podporujúceho muža. Byť s manželom a našimi deťmi mi vždy prinášalo to najväčšie potešenie a tú najväčšiu radosť v živote,“ vyhlásila herečka v roku 2015.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 13:39