Jada Pinkett Smith s manželom Willom SmithomAntonio Sabato Jr/Twitter
StoryEditor

Všetkých klamali idylickým manželstvom. Veľké odhalenie Jady Pinkett: Smithovci už niekoľko rokov žijú oddelene

Nikola Michalkova13.10.2023., 11:00h

Nikto to netušil, a predsa sa to deje už niekoľko rokov. Smithovci si žijú vlastné životy oddelene, rozvod sa zatiaľ nechystá.

Lajkuj Brainee.sk na

Will Smith a Jada Pinkett Smith pôsobili ako zohratá manželská dvojica. Napriek niekoľkým problémom, o ktorých otvorene rozprávali, sa zdalo, že sú  nerozdeliteľní. Ako sa ale ukázalo, ani toto manželstvo nie je také silné, ako sa na verejnosti prezentovalo. Ich cesty sa síce rozdelili, ale dvojica sa stále nachádza vo fáze riešenia. 

Žijú oddelene

Niekoľko rokov nechali verejnosť v tom, že sa medzi nimi nič nedeje. Až teraz ale manželka slávneho herca Willa Smitha prehovorila o tom, ako ich manželstvo skutočne vyzerá. A správa určite nepoteší množstvo fanúšikov. Jada Pinkett Smith prezradila, že spolu s Willom už dlhší čas žijú oddelene. Konkrétne sedem rokov, od roku 2016. Dodala, že obaja už odvtedy žijú odlišný život, uvádza sa na portáli Insider.

Tajomstvo vyšlo na povrch počas rozhovoru s moderátorkou relácie Today, Hodou Kotbovou. Zatiaľ bola zverejnená len upútavka. Celý rozhovor sa bude vysielať súčasne s vydaním jej knihy s názvom „Worthy“, ktorá vyjde budúci utorok. „V knihe je toľko prekvapivých vecí, ale najviac ma prekvapilo to, že som si ju vlastne musela prečítať znova, pretože som tomu nemohla uveriť. V roku 2016 ste sa s Willom rozhodli, že budete žiť úplne oddelene,“ hovorí Kotbová v rozhovore. Správe určite nemohli uveriť viacerí.

Pár uzavrel manželstvo v roku 1997 a majú spolu dve deti – Jadena Smitha a dcéru Willow. Ich vzťah počas desaťročí prešiel mnohými problémami, vrátane jej zapletenia sa so spevákom Augustom Alsinaom. 

Rozvod nie je na stole

Jada sa tiež vyjadrila k otázke rozvodu. Na papieri to síce technicky nebol rozvod, číže sú stále právoplatní manželia, no dvojica sa rozišla pred siedmimi rokmi. Jada to doteraz držala v tajnosti a nechcela o tom na verejnosti hovoriť, pretože „ešte nebola pripravená“. 

„Stále sa snažíme prísť na to, ako byť v partnerstve a ako to prezentovať ľuďom. A stále sme na to neprišli,“ vyjadrila sa. Samozrejme, tu sa objavuje otázka, na čom vzťah stroskotal. Pinkett Smith tvrdí, že za to môžu mnohé faktory. „Myslím si, že v čase, keď sme sa dostali do roku 2016, sme boli jednoducho unavení snažením sa. Myslím si, že sme obaja tak trochu stále trčali vo svojej fantázii o tom, aký by podľa nás mal byť ten druhý,“ hovorí. 

A aj napriek ich problémom sa Jada odmietla rozviesť právnou cestou. „Sľúbila som, že nikdy nebude dôvod, aby sme sa rozviedli. Budeme pracovať cez čokoľvek. A ja som jednoducho nedokázala tento sľub porušiť. Ale žijeme oddelene,“ povedala. 

Veci medzi nimi stále nie sú úplne doriešené a dvojica sa stále snaží. „Máme sa jednoducho hlboko radi a ideme zistiť, ako to pre nás vyzerá,“ uzatvára. 

Facka na Oscaroch

Nikomu by nenapadlo, že dvojica rieši takéto problémy. Boli sme totiž svedkami ikonickej facky, ktorú od Willa Smitha schytal komik Chris Rock, keď žartoval o účese Jady. Nebolo to od Chrisa úplne vhodné, keďže Jada trpí ochorením (alopécia), ktoré spôsobuje vypadávanie vlasov. Celý incident vo svete vytvoril dva tábory, ktoré sa rozdelili na tím Smith a tím Rock. Nech je to ako chce, táto udalosť určite nenaznačovala, že dvojica by mala nejaké problémy, ktoré viedli k tomu, aby žili oddelene. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 02:26