Joe Jonas a Sophie Turner sa rozvádzajúPop Crave/Twitter
StoryEditor

Koniec veľkej lásky. Spevák Joe Jonas požiadal o rozvod, Sophie vraj žúrovala a zanedbávala rodinu

Nikola Michalkova06.09.2023., 11:00h

Spevák zo skupiny Jonas Brothers a herečka Sophie Turner sa rozhodli ukončiť svoje manželstvo.

Lajkuj Brainee.sk na

Kto by tento ikonický pár nepoznal. Populárny spevák zo skupiny Jonas Brothers, ktorá sprevádzala detstvo viacerých z nás, Joe Jonas, v utorok na Floride podal žiadosť o rozvod. So Sophiou Turner mal dve svadby, prvá sa konala 1. mája 2019, uvádza sa na portáli CNN. 

Rozvrátené manželstvo

Nič nenaznačovalo, že by pár mal nejaké problémy, keďže na prvý pohľad vyzerali naozaj ako zohraná dvojica. Ale pravdou je, že nikto netuší, čo sa deje za zavretými dverami. Joe Jonas požiadal o rozvod a ako dôvod uviedol, že ich manželstvo je „nenávratne rozvrátené.“ 

image

Tínedžeri sú zaslepení láskou, 30-tnici sa nechcú prispôsobovať. Existuje vôbec správny vek na uzavretie manželstva?

Pár má spolu dve dcéry. Prvá z nich, trojročná Willa, prišla na svet v roku 2020. Druhá, dvojročná, ktorá sa v žiadosti uvádza pod iniciálkami D.J., o dva roky neskôr. V žiadosti o rozvod tiež uvádza, že je v najlepšom záujme ich detí, aby mali s Turner „spoločnú rodičovskú zodpovednosť.“ Dvojica pred svadbou uzavrela predmanželskú zmluvu, preto by s rozdelením majetkov nemal byť problém.

Snažil sa manželstvo zachrániť

Joe Jonas sa údajne snažil, aby manželstvo zachránil. Rozvod bol pre speváka poslednou možnosťou, pričom nikdy nechcel rozbiť rodinu. „Musel urobiť to, čo považoval za najlepšie riešenie pre svoje dievčatá,“ povedal blízky zdroj, píše sa na Daily Mail.

„Nešťastný domov nie je domovom a pravdou je, že on a Sophie to tento rok len tak prežívali. Je okolo toho veľa hluku,“ pokračuje. Problémy často narastajú a kopia sa, až sa dostanú do takého bodu, keď jednoducho nie je iné východisko. „Stále sa to stupňovalo a Joe nakoniec dospel do bodu, keď mal pocit, že vyčerpal všetky možnosti, ako zachrániť manželstvo.“

Príčinou rozvodu bol údajne Sophiin životný štýl, ktorý zahŕňa párty a podobnú zábavu. Práve to malo Joea donútiť, aby podal žiadosť o rozvod. Keďže Joe radšej trávi čas v pohodlí domova, pravdepodobne sa tieto dva životné štýly nestretli s porozumením. „Ona sa rada zabáva, on rád zostáva doma. Majú veľmi odlišný životný štýl,“ prezradil zdroj. 

image

Joe Jonas a Sophie Turner sa rozvádzajú

Pop Crave/Twitter

Okrem toho, ďalší zdroj tvrdí, že správa o rozvode nie je žiadnym prekvapením. Dvojica totiž mala stráviť celé leto oddelene. „Deti boli s ním posledných niekoľko mesiacov, cestovali s ním a rodinou, keď bol na turné. Sophie pracovala v Spojených štátoch,“ pokračoval. 

Rozdelenie majetku

Síce majú predmanželskú zmluvu, no nevyzerá to tak, že by nastali nejaké hádky o peniaze. Jonas si ponechá všetky svoje honoráre z hudby, Turner si nechá peniaze, ktoré si zarobila vďaka svojej hereckej kariére. Okrem toho si obaja ponechajú majetok, ktorý nadobudli pred manželstvom, ale budú si musieť rozdeliť manželský dom. 

Jedinou vecou, ktorá stále visí vo vzduchu, je opatrovníctvo a výživné. O tom bude rozhodovať sudca. Výška výživného sa bude odvíjať od toho, koľko mesačne zarábajú a kto zarába viac. V žiadosti spevák žiada, aby si spolu so Sophie stanovili rodičovský plán a časový harmonogram. Z dokumentov tiež vyplýva, že Joe neplánuje od Turner žiadať výživné. „Obe strany majú možnosť zabezpečiť výživu maloletých detí a od oboch by sa malo vyžadovať, aby prispievali na ich výživu.“

Jonasa bude na súde zastupovať advokát Thomas J. Sasser, Sophie si za svoju kontaktnú osobu určila obchodnú manažérku Carrie Malcolmovú. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 11:30