Madonnu previezli do nemocnice v bezvedomí, jej stav je vážny.Toby Melville/Reuters
StoryEditor

Pripravovali sa na to najhoršie. Madonnu previezli do nemocnice v bezvedomí, jej stav je vážny

Michal ČiernikTASR29.06.2023., 08:00h

64-ročnú speváčku našli v sobotu v New Yorku v bezvedomí. Vo vážnom stave ju úreviezli na JIS, kde ju cez noc zaintubovali.

Lajkuj Brainee.sk na

Madonnin stav bol taký vážny, že sa jej príbuzní ‘pripravovali na najhoršie‘, povedal člen rodiny pre DailyMail. 64-ročnú superstar našli v sobotu v New Yorku v bezvedomí, odkiaľ ju previezli na jednotku intenzívnej starostlivosti, kde ju údajne cez noc zaintubovali. V stredu jej manažér Guy Oseary oznámil, že trpí ‘vážnou bakteriálnou infekciou‘ a potrebuje čas na zotavenie, takže odložil turné, ktoré sa malo začať vo Vancouveri 15. júla.

Hoci Oseary nezdieľal špecifiká Madonninej liečby, ani podmienky jej hospitalizácie, potvrdil, že ju v sobotu previezli na JIS a diagnostikovali jej bakteriálnu infekciu. „V sobotu 24. júna sa u Madonny rozvinula vážna bakteriálna infekcia, ktorá viedla k niekoľkodňovému pobytu na JIS,“ napísal v stredu popoludní. „Jej zdravotný stav sa zlepšuje, no stále je v lekárskej starostlivosti. Očakáva sa úplné zotavenie.“

Pripravovali sa na to najhoršie

Príbuzná speváčky narodenej v Michigane pre DailyMail.com povedala, že strávili niekoľko traumatických dní v neistote, či to zvládne. „Posledných pár dní nikto nevedel, ktorým smerom sa to uberie, a jej rodina sa pripravovala na najhoršie,“ prezradila. „Preto to bolo od soboty držané v tajnosti,“ doplnila príbuzná pre DailyMail.

Zmienené svetové a už takmer vypredané turné má byť poctou speváčkinej vyše štyridsaťročnej kariéry. Konať sa totiž má pri príležitosti 40. výročia vydania jej debutového albumu "Madonna" z roku 1983. Madonna by v rámci neho mala koncertovať v amerických mestách ako Detroit, Chicago, Miami či New York a následne pokračovať koncertmi v Európe, a to konkrétne v Londýne, Barcelone či Paríži.

image

Boj s bipolárnou poruchou či pobyt na psychiatrii. Dokument o Selene Gomez sa môže stať hitom

Madonna je matkou šiestich detí: Lourdes, 26; Rocco, 22; Davida, 17; Mercy, 17; a 10-ročné dvojičky Stella a Estere. Práve najstaršia Lourdes bola po jej boku počas celej hospitalizácie, informoval denník The New York Post. Legendárna speváčka má tri sestry – Paulu, Melanie a Jennifer a štyroch bratov: Anthonyho, Martina, Christophera a Maria. Anthony zomrel vo februári vo veku 66 rokov na rakovinu hrdla a zlyhanie dýchania.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. máj 2024 07:56