Bebe Rexha, Ava MaxBebe Rexha, Ava Max Source/Instagram, Twitter
StoryEditor

Beba Rexha skončila so zašitou hlavou, Ava Max dostala facku. Správanie fanúšikov niekedy prekračuje hranice

Nikola Michalkova23.06.2023., 10:00h

Extrémne správanie niektorých fanúšikov prekračuje všetky hranice.

Lajkuj Brainee.sk na

Byť slávnym prináša so sebou obrovské davy fanúšikov či blesky fotoaparátov. Hoci to pre niekoho môže znieť ako sen, sláva nie je úplne ružová. Napríklad speváci sa nielen na pódiu stretnú s tým fanúšikom, ktorý si zjavne myslí, že hodiť predmet priamo do hlavy alebo vybehnúť na pódium a zaútočiť, je dobrý nápad. 

Bebe Rexha

Asi ťa pravdepodobne neobišiel incident, ktorý sa stal na poslednom koncerte americkej speváčky Bebe Rexhy. Ak si predsa len tieto informácie nezachytil, situáciu ti predstavíme. Celý incident sa odohral 18. júna, keď spievala na Manhattane. Fanúšikovi sa zdalo vtipné hodiť po nej svoj telefón. Ten speváčku trafil rovno do hlavy, o kúsok minul oko. Bebe Rexha sa po zasiahnutí zrútila na kolená a následne ju tím odviedol preč a bola prevezená do lokálnej nemocnice, kde jej ranu museli zašívať, píše sa na portáli Vulture.

@itvnews Bebe Rexha smacked in the face by fan’s phone on tour? #itvnews ♬ original sound - itvnews

Polícii sa napokon podarilo muža identifikovať a je ním 27-ročný Nicolas Malvagna, ktorého zatkli. Ak sa pýtaš na dôvod, prečo sa rozhodol hodiť svoj telefón, asi sa chytíš za hlavu. Muž si totiž myslel, že to bude zábava. „Snažil som sa zistiť, či by som ju mohol na konci predstavenia udrieť telefónom, pretože by to bolo vtipné,“ povedal podľa prokurátorov. Nám a pravdepodobne ani iným fanúšikom to vtipné neprišlo. Z nevydareného vtipu vzišla len zranená speváčka a zhrození fanúšikovia. 

Bebe Rexha nasledujúci deň pridala na svoj Instagram video, v ktorom je vidno jej fialové sfarbenie viečka s tým, že spievala pesničku „I’m Good“, ktorú naspievala v spolupráci s Davidom Guettom. Chcela tak oznámiť svojim fanúšikom, že je v poriadku. 

Ava Max

Len pár dní po incidente speváčky Bebe Rexhy sa ďalší útok stal americkej speváčke Ave Max. Incident sa stal konkrétne v utorok 20.6 počas jej nočného vystúpenia v Los Angeles. Spievala práve pieseň  „Sweet but Psycho“, keď mal neovládateľný fanúšik vyskočiť na pódium a fyzicky napadnúť speváčku. Totožnosť fanúšika zatiaľ nebola zistená, uvádza New York Post.

@dailymail OUCH @Ava Max that’s got to hurt! 😱 Fan jumps on stage and slaps Ava Max while performing in Los Angeles. #fyp #AvaMax #concert #showbiz ♬ original sound - Daily Mail

Na videu je vidno, ako speváčku zasiahol priamo do čela. Zatiaľ čo Bebe Rexha svoje vystúpenie už nedokončila, Ava fanúšikom dopriala zvyšok koncertu. Napokon ale na svojom Twitteri napísala, že pri incidente utrpela zranenie oka. „Udrel ma tak silno, že mi poškriabal vnútornú stranu oka.“

Rihanna

V roku 2011 speváčka utrpela zranenia po tom, čo fanúšik po nej hodil fľašu, keď vychádzala z nočného klubu a kričal niečo o spevákovi Chrisovi Brownovi. Hodil ju pritom tak silno, že Rihanna spadla na zem a rozrezala si pri tom koleno. Okrem nej sa poranil aj jej bodyguard, ktorý sa snažil útočníka chytiť. Pravdepodobne bol fanúšik nahnevaný, že sa speváčka v tom čase vrátila späť k jej priateľovi Brownovi a znášal to ťažko, píše sa na portáli Hindustan Times. To ale nedáva žiadny dôvod hádzať fľaše. 

Harry Styles

Síce pravdepodobne išlo len o blbú náhodu, ale hádzanie predmetov na pódium je tiež veľmi nebezpečné. Na jednom koncerte z aktuálneho turné bývalého člena známej skupiny One Direction, Harryho Stylesa, niekto hodil Skittles. Tá trafila speváka priamo do oka. Síce nespôsobila žiadne vážne zranenie, dostať malý cukrík do oka nie je vôbec príjemné, naopak, nebezpečné. Preto je treba uvážiť, aké predmety hádzať, prípadne nehádzať vôbec nič. 

@uproxxpop While Skittles definitely shouldn’t be thrown on stage, is there anything that fans throw on stage that’s acceptable? [credit: Twitter/Popline] #harrystyles #skittles #fans #concert ♬ original sound - UPROXX Pop Life

Miley Cyrus

Známa speváčka, ktorá naspievala známy hit „The climb“ a stala sa pre mnohých idolom ako Hannah Montana, sa v roku 2019 tiež stretla s fanúšikom, ktorý svoju náklonnosť vyjadroval dosť násilným spôsobom. Ako sa snažila dostať z hotela do svojho auta, musela prejsť cez zástup mnohých fanúšikov, ktorí túžili vidieť zblízka svoj idol. Jeden fanúšik sa ale rozhodol, že pozerať sa mu nestačí, preto Miley schmatol za vlasy a za krk, keď sa ju snažil pobozkať, uvádza sa na portáli Cafe Mom.

Ally Brooke Hernandez

Speváčka zo skupiny Fifth Harmony si tiež zažila nepríjemnú skúsenosť s fanúšikmi. Práve si razila cestu na letisko v Mexiku, keď na ňu vyskočil fanúšik, ktorý si s ňou chcel urobiť selfie. Ťahal ju pritom tak silno, že ju takmer odtiahol. Ochranka sa snažila zasiahnuť, ale niekedy sú fanúšikovia skutočne neoblomní a neochotní vzdať sa. Speváčka sa na svojom Twitteri k incidentu vyjadrila: „Chcem vám dať vedieť, že som v poriadku po incidente na letisku. Prosím, buďte opatrní a jemní, aby sa nikomu nič nestalo. Bolo to strašidelné.“ Píše sa na portáli Seventeen. 

Selena Gomez

Určite si už videl video, v ktorom sa speváčka prediera davom fanúšikov a paparazzov, jej vystrašený výraz, keď sa jej ochranka snažila vytvoriť štít pred všetkými ľuďmi, ktorí sa ju snažili chytiť, píše sa na portáli Seventeen. Je pochopiteľné, že sa chcú svojho idola dotknúť, ale niekedy je to tak násilné, že spevákom či iným celebritám môžu spôsobiť aj psychické problémy. Pri tých extrémnych prípadoch dokonca aj fyzické zranenia.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 20:50