The Rock raz zachránil život mužovi tým, že ho zbil.Instagram/___dwayne__johnson_/
StoryEditor

Dwayne Johnson sa priznal, že zmlátil cudzieho muža. Paradoxne mu tým zachránil život

Michal Čiernik11.01.2023., 15:00h

Dwayne Johnson v najnovšom rozhovore priznal, že raz niekomu neúmyselne zachránil život tým, že ho udrel päsťou do hlavy.

Lajkuj Brainee.sk na

Koľko ľudí môže povedať, že niekomu zachránili život tým, že ho udreli? Jedna z najpopulárnejších hviezd wrestlingu a jeden z najlepšie platených hollywoodskych hercov, Dwayne „The Rock“ Johnson to dokáže. Vďaka svojej veľkej postave sa dostal počas svojho života do niekoľkých bitiek. To ho často priviedlo do problémov, vrátane toho, že za svoje prehrešky strávil nejaký čas v celách, uvádza Ladbible.

Keď však mal 15 rokov, ocitol sa v potýčke, ktorá navždy jeho protivníkovi zmenila život. Johnson už v tom veku vynikal veľkou silou, tak sa jeho súper po prehranej bitke porúčal do nemocnice. Tam po komplexnom vyšetrení zistili, že má nádor na mozgu.

image

Dwayne Johnson

Archív/

„Keď som ho udrel, nemal som ani poňatia o jeho nádore. Nevedel to vtedy ani on,“ prezradil  Dwayne „The Rock“ Johnson vo svojej relácii SiriusXM. „Udrel si hlavu o stenu a klesol, následne musel ísť do nemocnice a tam zistili, že má nádor na mozgu.“ dodal.

image

Svet komiksov: Kostrbatá budúcnosť filmov od DC. Nové projekty ničia kauzy Amber Heard a Ezru Millera

Dwayne Johnson nemal stabilné detstvo. Ako syn profesionálneho wrestlera Rockyho Johnsona musel The Rock počas svojich tínedžerských rokov vymeniť hneď niekoľko škôl. Prirodzene bolo pre neho ťažké usadiť sa. To ho nakoniec priviedlo do konfliktu so zákonom. Mal en 17 rokov, keď ho prvý krát zatkli za bitku, v ktorej sa postavil brániť svojich kamarátov.

image

Dwayne Johnson ako Black Adam. V najnovšom traileri uvidíš zrodenie nového antihrdinu DC

Nakoniec išiel v šľapajách svojho otca a jeho záchranou stal šport. Dwayne Johnson otočil svoj život a stal sa tým, koho zbožňujú milióny fanúšikov po celom svete. The Rock tiež v roku 2006 založil nadáciu The Dwayne Johnson ROCK Foundation. Cieľom jeho nadácie je pomáhať nevyliečiteľne chorým deťom.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
09. máj 2024 01:55