Herec hrá v seriáli Stranger Things Willa, ktorý je taktiež gej.Instagram/noah Schnapps/
StoryEditor

Hviezda seriálu Stranger Things priznala, že je gej. Známy herec spravil coming out v osemnástich rokoch

bed06.01.2023., 09:00h

Správu svojim fanúšikom oznámil Noah Schnapp na TikToku. Rodina a blízki priatelia o tom už vedeli.

Lajkuj Brainee.sk na

Američan patrí spolu s ďalšími hereckými predstaviteľmi populárneho netflixového seriálu medzi vychádzajúce filmové hviezdy. Na sociálnych sieťach ich sledujú milióny fanúšikov a už od detstva plnia stránky bulvárnych novín. Doba je iná, a informácie zo svojho súkromia postupne dávkujú fanúšikom na Instagrame či TikToku. Presne takú formu coming outu zvolil aj Noah Schnapp, ktorý hrá v seriáli Stranger Things Willa. Práve naňho bola upriamená pozornosť v prvej a druhej sérii. 

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound - princessazula0

Herec nedávno v rozhovore potvrdil, že postava, ktorú hrá, je v seriály gej. „Boli nejaké hinty v prvej sérii. Neskôr sa všetci zamýšľali – je gej, alebo len „rastie pomalšie“ ako jeho kamaráti? Po poslednej sérii to je jasné. Je gej a je zamilovaný do Mikea,“ potvrdil herec. 

image

Stranger Things či House of Dragon? Pozri si, kto kraľuje rebríčku najdrahších seriálov roku 2022

Vo svojom nedávnom TikTokovom poste sa fanúšikom zveril, že aj on je gej. „Trvalo mi to 18 rokov, ale priznávam sa, som gej. Konečne som to povedal svojej rodine a priateľom. Ich reakcia bola – my vieme,“ potvrdil herec vo videu. 

Noah je najlepší priateľ Millie Bobbie Brown, hlavnej predstaviteľky Eleven, s ktorou si okolo seba vybudovali poriadne veľkú fanúšikovsku základňu. 

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 04:43