Pozri si januárové novinky na Netlfixe.Twitter/netflixgeeked, Emily Tatti, Sinemori/
StoryEditor

Noví Vikingovia, návrat populárneho sitkomu či seriál, ktorý môžeš pozerať v hocijakom poradí. Netflix v januári nesklame

Michal Čiernik07.01.2023., 14:00h

Z januárových noviniek si vyberie naozaj každý. Od trilerov cez nadprirodzených mafiánov a komédie až po športové dokumenty.

Lajkuj Brainee.sk na

Kaleidoskop - seriál (1. január)

Táto miniséria od Netflixu s veľkým Giancarlom Espositom v hlavnej úlohe vyzerá ako bežný klasický lúpežný triler. Príbeh sleduje budovanie a následky pokusu tímu zlodejov dostať sa počas prepracovanej lúpeže do nerozbitného trezoru. Tvorcovia Eric Garcia v spolupráci s Ridleym Scottom si však pre divákov pripravili niečo špeciálne. Sedem z ôsmich epizód je možné totiž sledovať v ľubovoľnom poradí.

Kodanský kovboj - seriál (5. január)

Režisér Nicolas Winding Refn ( Drive, The Neon Demon ) sa s touto noir sériou vracia do rodného Dánska po desaťročí strávenom v Amerike. Sleduje mladú ženu menom Miu ( Angela Bundalovic ), ktorá sa vydáva na misiu pomsty v kodanskom neónmi osvetlenom podsvetí. 

Refn je vzácny súčasný filmár, ktorý je ochotný podstúpiť skutočné umelecké riziko, ktoré sa niekedy nevypláca, no vždy je osobité. Aj keď zlyhá, zlyhá so štýlom.

Bledé modré oko - film (6. január)

Scott Cooper napísal a režíroval tento mysteriózny film podľa rovnomenného románu Louisa Bayarda z roku 2003. Christian Bale hrá detektíva Augustusa Landora, ktorý vyšetruje hroznú vraždu vo West Point v roku 1830 s pomocou mladého zvedavého kadeta.

Tým nie je nikto iný ako samotný Edgar Allan Poe, ktorého hrá Harry Melling. Mimoriadne nabité herecké obsadenie zahŕňa aj Gillian Anderson, Charlotte Gainsbourg a Roberta Duvalla. 

Vikingovia: Valhalla - 2. séria (12. január)

Urastení Vikingovia a krvavé nájazdy sú späť. Seriál Vikingovia: Valhalla, ktorý sa odohráva sto rokov po legendárnom príbehu Ragnara Lothbroka a jeho synov sa vracia v druhej sérií. Obľúbené postavy Leif, Harald a Freydis budú čeliť novým nebezpečenstvám v pôvodnom obsadení.

Break Point - seriál (13. január)

Ak máš rad tenis, toto sa ti bude určite páčiť. Tím, ktorý stojí za Formulou 1: Drive to Survive, si tentokrát zobral na paškál tenis. Tento športový dokument sleduje slávnych tenistov, ako Iga Swiatek, Matteo Berrettini či Nick Kyrgios.

Ich vzostupy a pády na grandslamoch a turnajoch ATP a WTA budeš môcť sledovať v desiatich epizódach. Prvých päť bude zverejnených 13. januára v rámci príprav na Australian Open. Na ďalšie si však budeš musieť počkať do júna.

Tie roky 90-te - seriál (19. január)

Aj tebe chýba legendárny sitkom Tie roky sedemdesiate? Potom sa s Netflixom určite nebudeš nudiť, pretože si pre svojich divákov pripravil pokračovanie.

Príbeh seriálu sa odohráva v roku 1995, keď Leila Formanová (Callie Haverda), dcéra pôvodného hrdinu Erica a Donny (Laura Prepon a Topher Grace), prichádza na letné prázdniny k starým rodičom. Okrem ikonickej pivnice by sa mali vrátiť aj známe tváre z pôvodného seriálu.

Netflix myslí aj na tvoje predsavzatia. Nič motivujúcejšie, ako celá séria Rockyho, totiž snáď nie je. Pre fanúšikov podsvetia a nadprirodzených javov príde zase 27. januára druhá séria Kings of Jo‘burg. Nadšenci vojenských filmov z druhej svetovej si prídu na svoje 23. januára, kedy Netflix sprístupní film Narvik.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 14:09