Mama Jennifer Aniston napísala o ich vzťahu knihu.Dreamstime/
StoryEditor

Je pre mňa lepšie nemať žiadny kontakt so svojimi súrodencami. Týmto celebritám sláva zničila rodinné vzťahy

Michal Čiernik04.10.2022., 09:00h

Jennifer Aniston, Christina Aguilera či Justin Bieber. Pozri si zoznam celebrít, ktoré zanevreli na svojich najbližších.

Lajkuj Brainee.sk na

Ako sa hovorí, rodinu si nevyberieš. Zlé vzťahy a nepochopenie v kruhu najbližších sú častými úkazmi. Dôvody bývajú naozaj rôzne a nevyhýbajú sa ani prominentným rodinám.

Mariah Carey opísala rodinné vzťahy vo svojej autobiografii

Komplikovaný život so svojou matkou Pat a chladný vzťah so súrodencami opísala vo svojej knihe z roku 2020 „The Meaning of Mariah Carey“. Hoci vždy túžila po milujúcom vzťahu so svojou matkou, vysvetlila, že jej to matka nikdy nedokázala poskytnúť. Mariah priznala, že nakoniec musela prejsť neznesiteľne bolestivým procesom odstraňovania blízkych ľudí zo svojho života. „Pomohlo mi to. Nepochybujem o tom, že je pre mňa emocionálne a fyzicky bezpečnejšie nemať žiadny kontakt so svojimi súrodencami.“ S jej mamou Pat je to na druhej strane komplikovanejšie. „Vyhradila som si na ňu určitý priestor v srdci ale stanovila som určité hranice. Vytvoriť hranice so ženou, ktorá ma porodila, nie je ľahké,“ napísala Mariah.

image

Justin Bieber sa so svojou mamou nerozprával dva roky.

Archív/

Justin Bieber sa so svojou mamou nerozprával dva roky

Spevák sa v jednom období dva roky nerozprával so svojou matkou Pattie. V roku 2015 sa priznal, že jeho vzťah s mamou je naozaj veľmi zlý, ale snaží sa o nápravu. „Neozýval som sa jej, pretože som sa hanbil. Nikdy som nechcel, aby bola moja mama zo mňa sklamaná a vedel som, že je. Strávili sme nejaký čas tým, že sme sa nerozprávali, takže obnovenie tejto dôvery si vyžaduje čas,“ povedal Justin pre Billboard.

image

Mama Jennifer Aniston napísala o ich vzťahu knihu.

Dreamstime/

Jennifer Aniston sa s mamou udobrila krátko pred jej smrťou

Jennifer Aniston bola odcudzená svojej matke Nancy Dow na mnoho rokov a uprostred ich náročného vzťahu jej matka vydala pútavú knihu s názvom „Mother And Daughter To Friends: A Memoir.“ Jennifer si aj po matkinej smrti stále spomína na nepríjemné okamihy ich vzťahu. „Bola ku mne veľmi kritická. Pretože bola modelka, bola nádherná, ohromujúca. Ja nie. Nikdy som nebola,“ povedala herečka pre The Hollywood Reporter. „Tiež bola veľmi nezhovievavá a temperamentná. Ak sa rozčúlim, budem o veciach diskutovať. Nikdy nebudem kričať a nebudem hysterická ako ona,“ dodala.

image

Christina Aguilera vyrastala so svojimi starými rodičmi.

Dreamstime/

Christina Aguilera vyrastala so svojimi starými rodičmi

Speváčka údajne vyrastala so svojimi starými rodičmi a so svojím otcom sa nerozprávala takmer desať rokov. V roku 2009 ho Christina nakrátko vpustila späť do svojho života, no rýchlo si uvedomila, že to v tom čase nebola správna voľba. „Nakrátko som ho pustil späť do svojho života, ale čoskoro som si uvedomil, že v mojom živote nie je potrebný,“ povedala Aguilera pre Huffpost.com

image

Keď hral Snapea, už mal trpieť rakovinou. Uverejnili tajné denníky zosnulého herca Alana Rickmana

Rodinné problémy sa nevyhýbajú ani slávnym športovcom

Olympijský plavec Ryan Lochte prerušil kontakt so svojou mamou potom, ako sa veľmi zraňujúco a nevhodne vyjadrovala o jeho manželke. Držiteľ šiestich zlatých medailí z olympijských hier je ochotný jej odpustiť, ona však nie je ochotná sa ospravedlniť. „Keď som jej povedal, že bude babičkou, povedala niekoľko veľmi, veľmi zraňujúcich vecí, ktoré tak trochu ukončili náš vzťah. Chcem od nej len ospravedlnenie, ona však povedala, že sa nikdy neospravedlní,“ povedal Ryan počas rozhovoru s Grahamom Bensingerom.

image

Silvia Šuvadová v Rýchlo a Zbesilo, Rytmus v Smrtonosnej pasci. Títo Slováci si zahrali po boku hollywoodskych hviezd

Problémy v rodine Hannibala Lectera

Legendárny herec Anthony Hopkins sa už dlhé desaťročia nerozpráva so svojou dcérou Abigail. Podľa neho je to však v poriadku a o zmiernenie vzťahu medzi nimi nemá záujem. „Urobil som to najlepšie, čo som mohol, ale ak niekto nechce byť súčasťou môjho života, tak nech radšej ide preč a robí si čo chce. Prajem jej všetko dobré ale o svojej dcére hovoriť nechcem. Je to uzavretá vec,“ povedal Hopkins pre The Telegraph.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 01:04