Plavidlo má štrnásť obrovských okien s vonkajším osvetlením.Instagram.com/ Uboatworx/
StoryEditor

Mal si už párty 60 metrov pod morom? Vďaka tejto luxusnej ponorke si to budeš môcť vyskúšať

Michal Čiernik14.09.2022., 08:00h

Luxusné dovolenky na jachtách sú už klišé. Nastupujú nové trendy výletov pre prominentných. Po sci-fi dobrodružstve vo vesmírnom balóne ti prinášame netradičné miesto na párty, ale z úplne opačnej strany.

Lajkuj Brainee.sk na

Holandská spoločnosť U-Boat Worx predstavila svoju párty ponorku. Plavidlo s názvom Under Water Entertainment Platform (UWEP) pojme až 120 hostí, s výnimkou posádky.Tento extravagantný kúsok má rozlohu takmer 500 metrov štvorcových. Nechýba v ňom posilňovňa, reštaurácia či hlbokomorské kasíno.

image

Plavidlo má štrnásť obrovských okien s vonkajším osvetlením.

Instagram.com/ Uboatworx/

Spoločnosť bola nadšená z možnosti predstaviť svetu svoj nový projekt. „Sme nadšení z toho, že môžeme oznámiť spustenie úplne novej triedy ponorky. Takej, ktorá bude schopná hostiť tie najprestížnejšie a najpamätnejšie udalosti na planéte.“ Jedinečný výhľad a otvorené priestory z nej robia vynikajúci priestor pre večierky, svadby a dokonca aj obchodné konferencie.

UWEP beží výlučne na batérie, ktoré môžu fungovať nepretržite 18 hodín. Ponorku je možné dobíjať v prístave alebo na plávajúcom doku. Vďaka tomu je plavidlo veľmi rýchlo schopné vrátiť sa pod vodu a byť pripravené na ďalšiu párty. „UWEP otrasie ponorkovým priemyslom a bude lídrom v podmorských podujatiach na mieru. Predstavíme nielen hviezdny zážitok pre tých najnáročnejších klientov, ale aj obchodnú príležitosť, ktorá bude prínosom pre podnikateľov a prispeje k nášmu pochopeniu oceánov.“ Prezradil zakladateľ a generálny riaditeľ U-Boat Worx, Bert Houtman.

image

Chceš si užiť luxusný výlet do vesmíru s pohárikom v ruke? Space Perspective ti to za 125 tisíc umožní

Podmorská párty ponorka sa môže pochváliť štrnástimi obrovskými oknami s vonkajším osvetlením. Hosťom sa tak naskytne nezameniteľný výhľad na okolitý morský život bez ohľadu na to, či je deň alebo noc. Okrem toho má aj slnečnú terasu s rozlohou viac ako 85 m2, doplnenú bezpečnostným zábradlím. Po vzrušujúcom ponore budeš teda môcť relaxovať a sledovať západ slnka na čerstvom vzduchu. 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 23:06