Žena cestovala lietadlom úplne samaUnsplash/JC Gellidon, Tim Gouw
StoryEditor

Žene sa splnilo to, o čom sníva každý z nás. V lietadle cestovala úplne sama, jednali s ňou ako s kráľovnou

Miroslav Kamody13.07.2023., 09:00h

Zhodou okolností sa 38-ročná narodeninová oslávenkyňa ocitla v lietadle úplne sama. Dopriať si tak mohla luxus, ku ktorému sa dostanú len tí najbohatší.

Lajkuj Brainee.sk na

Pokiaľ si už niekedy cestoval lietadlom, tak už zrejme veľmi dobre vieš, že zvyčajne to vyzerá tak, že je natrieskané na prasknutie, malé deti plačú, sem-tam niekde trčí spotená noha a na záchod sa čaká dlhý rad, ktorý sa tiahne uličkou.

Práve v takýchto momentoch si často predstavujeme, aké by to bolo cestovať prvou triedou, prípadne úplne sami. A ako píše portál Mirror, jednej žene sa takéhoto zachádzania dostalo aj bez toho, aby míňala nejaké peniaze navyše.

image

Meškal vlak, neprišlo lietadlo? Veľký PREHĽAD odškodnení, na ktoré máte nárok. Môže ísť o stovky eur

Zhoda náhod

Zhodou okolností sa totiž Hannah Maden-Adams stala jedinou pasažierkou komerčného letu z Ibizy do Jersey, za ktorý zaplatila 188 libier (220 eur). Mohla si tak dosýta užívať kopec miesta na nohy, úplne si sklopiť sedadlo a ísť na toaletu kedy sa jej zachcelo.

Aby toho nebolo málo, táto 38-ročná žena sa práve vracala s výletu s priateľmi, kde spoločne oslavovali jej narodeniny. Úprimne, nevieme si predstaviť lepšie zakončenie tohto slávnostného víkendu. Na letisku jej pritom povedali, že žiadny let nejde. Keď sa veci vysvetlili, na bráne stála ako jediná. Tam jej bolo povedané, že nakoniec letí úplne sama.

image

Žena mala celé lietadlo pre seba

Unsplash/Farah Almazouni

K lietadli ju od nástupnej brány doviezol autom šofér. „Znie to gýčovo, pretože som len normálny človek, ale bolo to naozaj vzrušujúce, keď ma vzali v aute do lietadla a potom som ako jediná nastúpila. Bolo to veľmi surrealistické, ale zároveň to bola zábava - ako často sa niečo také stane?“ povedala Maden-Adams.

Absolútny luxus

Na palube dostala päťhviezdičkový servis od posádky, ktorá bola rovnako prekvapená, že nastúpila ako jediná. „Sadla som si na sedadlo pri okne. Rozhodla som sa sedieť vpredu, pretože sa mi páči ten výhľad,“ opisuje svoj zážitok.

image

VIDEO Muž počas letu otvoril núdzové dvere lietadla. Dusil som sa, obhajoval sa pred úradmi

„Normálne sú lety úplne preplnené, máte deti, rodiny, skupiny ľudí, ktorí sa rozprávajú a smejú. Namiesto toho povedali sadnite si, kde chcete, a odložte si batožinu, kam chcete.“

Keď potom boli vo vzduchu, piloti jej osobne poukazovali niektoré miesta a odporúčali destinácie na ďalšiu dovolenku „Bolo to naozaj zábavné, letušky sa celú cestu bavili, bolo skvelé ich spoznať a dozvedieť sa niečo o ich živote. Ale stále boli veľmi profesionálni, robili všetky bezpečnostné pokyny a všetky oznámenia,“ dodala na záver.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/cestovanie/tipy, menuAlias = tipy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. máj 2024 07:58