AféryBrainee X Canva/
StoryEditor

Boli ich súčasťou alebo pri tom prichytili druhých. Ľudia sa podelili s príbehmi o aférach na pracovisku

Nikola Michalkova19.05.2024., 11:00h

Na pracovisku sa pomerne jednoducho vytvoria milenecké vzťahy. A niekedy sa jednoducho stane, že šéf má milenku a privedie si ju priamo do práce. Zamestnanci sa podelili o to, ako svojich kolegov či nadriadených prichytili pri aférach, prípadne sa v nich sami ocitli.

Lajkuj Brainee.sk na

Na portáli BuzzFeed sa objavila otázka, kto bol svedkom aféry na pracovisku. Ľudia sa v komentároch skutočne rozbehli a podelili sa o svoje príbehy.

Bozk so šéfom či prichytenie pri čine

Používateľka sa podelila o príbeh so svojím šéfom. Poznali sa dlhšie a boli blízki priatelia. Opísala, že sa vždy zaujímal o jej rast a niekoľkokrát ju aj povýšil. „Bol ženatý a čakal svoje prvé dieťa. Začalo sa to kedykoľvek, keď sme spolu cestovali a popíjali a odvtedy sa to len stupňovalo. Jedného večera sme s ním pili a potulovali sa po meste. Objímali sme sa na lavičke a zhodli sme sa, že bude najlepšie, ak sa nepohneme ďalej. Ďalšiu noc sme sa ale na tej lavičke bozkávali,“ opísala. Samozrejme, návrat do kancelárie nebol úplne príjemný a pozrieť sa do očí svojim partnerom tiež nebýva príjemné.

image

Nemusí to byť tak, ako si myslíš. Podarilo sa identifikovať bežné vzorce, ktoré vedú k podvádzaniu vo vzťahoch

Je ale rozdiel byť v afére hlavnou postavou a prichytiť niekoho. To sa stalo ďalej používateľke, ktorá opísala, že prichytila svojho šéfa, ako mal priamo v práci sex s neznámou ženou. „Nevšimli si ma, tak som sa potichu vytratila. Nanešťastie, neskôr na nich niekto narazil a dozvedela sa to celá kancelária. Ukázalo sa, že to nebola žena, s ktorou si to môj šéf rozdával, ale manžel jeho sesternice, ktorého obliekol ako svoju asistentku,“ vysvetlila.

Ďalší pracuje na základnej škole. Opísal, že niekto prichytil učiteľku v materskej škole, kým mala pohlavný styk s riaditeľom, kým deti boli na krúžkoch. „Riaditeľ sa na ňu vrhol zozadu. Dvere boli zatvorené, ale žalúzie boli pootvorené a človek ich zachytil. Nevedeli, že ich niekto videl, až kým sa do toho nezapojil okres. Šokujúce je, že nikto neprišiel o prácu,“ vysvetlil.

image

Aféra na pracovisku

Brainee X Canva/

Aj v škole sa dejú veci

Škola býva niekedy dejiskom aj takýchto afér. Dôkazom je príbeh používateľky. Vysvetlila, že poradca sa zasnúbil so ženou z administratívy, pričom to trvalo štyri roky. Muž v tom čase sa údajne vyspal s učiteľkou prírodovedných predmetov v kabinete na strednej škole. Jeho tajomstvo sa udržalo až dovtedy, kým spolu s jeho kamarátmi a zároveň kolegami nešli na drink. „Opil sa a priznal sa k tomu recepčnej za barom. Recepčná netušila, čo má robiť a nemala čas to spracovať, pretože učiteľka prírodovedných predmetov vstala, aby si zahrala karaoke, vyznala lásku na pódiu a začala vzlykať. Jeho snúbenica sa to dozvedela cez SMS,“ píše sa.

Posledný príbeh hovorí o spolupracovníkoch, o ktorých hovorí používateľ. Muž bol ženatý. „Vedel som o tom a poradil som im, aby to držali mimo kancelárie. Ani jeden z nich to totiž nevedel, dobre skrývať. Po šiestich mesiacoch to už všetci vedia, ale obviňujú mňa, že som to prezradila. Ja som to neurobila, ale ona mi robí zo života peklo. Šéf a vedenie sa to dozvedeli, keď sa stali terčom vtipov,“ uzatvára.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/zaujimavosti, menuAlias = zaujimavosti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. október 2024 07:11