Namiesto sľubov prečítala správy s milenkouBrainee X Canva/
StoryEditor

Deň pred svadbou zistila, že ju muž podvádzal. Pred oltárom namiesto sľubov prečítala jeho správy s milenkou

Nikola Michalkova10.02.2024., 12:59h

Uzavretie manželstva počas svadby býva pre mnohých dôležitým dňom. Nevesta ale urobila niečo, čo nikto z prítomných nečakal.

Lajkuj Brainee.sk na

Casey, používajúca pseudonym, si večer pred svojou svadbou užívala posedenie so svojimi družičkami. So svojím snúbencom Alexom (pseudonym) tvorila pár už niekoľko rokov a svadba mala byť pre oboch najšťastnejšou udalosťou v ich životoch. Avšak všetko sa zmenilo, keď Casey v ten večer dostala šokujúcu správu, píše sa na portáli Unilad.

Nikto to nečakal

Na telefón jej totiž prišlo niekoľko správ od neznámeho čísla. Neznáma osoba nakoniec dodala: „Ja by som si ho nevzala. Ty áno?“ Správy totiž usvedčovali jej snúbenca, že mal údajne pomer s inou ženou. „Tento víkend. Len ty a ja,“ stálo v jednej zo správ. „Tvoje telo je neuveriteľné. A ty ho vieš používať. Kiežby moja priateľka mala aspoň polovicu z tých schopností, ktoré máš ty,“ pokračovali správy, ktoré si mal Alex vymieňať s neznámou ženou.

Samozrejme, je prirodzené, že Casey tieto správy nielen šokovali, ale aj zranili. „Rozplakala som sa zahanbením. Dievčatá sa mu vyhrážali všemožným násilím. Trvali na tom, aby som mu okamžite zavolala a zrušila svadbu. Ale ja som Alexa milovala. Chcela som si ho vziať. Bola som príliš šokovaná a smutná na to, aby som sa hnevala. Nezavolala som mu,“ opísala.

image

Tínedžeri sú zaslepení láskou, 30-tnici sa nechcú prispôsobovať. Existuje vôbec správny vek na uzavretie manželstva?

„Nakoniec sme sa pokúsili ísť spať. Nezažmúrila som oči, a keď sa konečne rozvidnelo, zobudila som dievčatá a oznámila im som im svoje rozhodnutie. Budem pokračovať v svadbe, ako sa očakáva, a vybalím to pred našimi priateľmi a rodinou,“ pokračovala.

Svadba sa zvrtla

Ako je na svadbách zvykom, pripravujú sa sľuby, ktoré si dvojica navzájom prečíta. Casey si ale namiesto nich pripravila niečo oveľa šťavnatejšie. Prečítala totiž pred všetkými hosťami textové správy, ktoré jej večer predtým prišli. „Zdá sa, že Alex nie je tým, za koho som ho považovala. Milujem vás všetkých a nech je to akokoľvek hrozné, som rada, že ste všetci tu,“ povedala.

„Dnes nebude svadobná hostina, ale oslava úprimnosti, hľadania pravej lásky a nasledovania svojho srdca, aj keď to bolí,“ pokračovala. Samozrejme, Alexovi po tom, čo si vypočul jeho súkromné správy s inou ženou, zmizla z tváre všetka farba. Napokon sa vytratil z kostola spolu so svedkom, ktorý išiel s ním. „Určite to nebol svadobný deň, aký som si naplánovala, ale aj napriek tomu to bola pekelná párty,“ uzatvára Casey.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 22:35