Sám doma20th Century Fox
StoryEditor

Práca snov? Spoločnosť ponúka vyše 2-tisíc eur za to, že budeš sedieť doma a pozerať vianočné filmy

Miroslav Kamody21.11.2023., 14:00h

Dostať zaplatené za to, čo pravdepodobne beztak budeš robiť zadarmo? Prečo nie!

Lajkuj Brainee.sk na

Keď Mariah Carey pred niekoľkými dňami vyhlásila, že „je čas“ a začala so svojou skladbou All I Want for Christmas is You stúpať po hudobných rebríčkoch, fanúšikovia sviatočnej sezóny zostali vo vytržení. Vianoce sú skutočne za rohom, a preto je najvyšší čas pomaly sa pustiť do príprav.

Ako píše portál Indy100, mnohí to začnú preháňať so sladkými pochúťkami, zimným spánkom, zdobením svojho príbytku a sledovaním vianočných klasík v televízii. Jednoducho lenivá idylka. No čo keby ti za ňu niekto reálne platil?

image

FOTO Boli sme na vianočných trhoch vo Viedni. Máme pre vás prehľad cien aj tipy na najlepšie atrakcie

Vianočný maratón, za ktorý dostaneš zaplatené

CableTV hľadá „vedúceho rozveseľovača”, ktorého úlohou bude sledovať v priebehu 25 dní 25 vianočných filmov. Od teba sa očakáva, že filmy zoradíš pomocou troch kategórií (Nostalgia, Potešujúce rozprávanie a Sviatočná pohoda) a ohodnotíš vybranú streamovaciu službu.

V kolekcii sa nachádzajú také klasiky, ako napríklad Vianoce Charlieho Browna, Denník Bridget Jonesovej, Zázrak na 34. ulici, Polárny expres či Sám doma. 

image

Sám doma

20th Century Fox

Štedrá odmena

Odmenou ti bude 2 500 dolárov (2 285 eur), ktoré môžeš pokojne minúť napríklad aj na nákup vianočných darčekov pre celú rodinu. Aby toho nebolo málo, spoločnosť ponúka aj ročné predplatné najpopulárnejších streamovacích služieb, menovite Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, Max, Apple TV+ a Hallmark Movies Now.

Viac sa o ponuke dozvieš na tomto odkaze. Je tu však jeden problém - podľa zákona musíš mať bydlisko v Spojených štátoch a vek 18 rokov alebo viac. Pokiaľ tieto podmienky spĺňaš, hor sa do vianočného maratónu!

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/novinky, menuAlias = novinky, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 23:44