Miliardársky šéf zaplatil svojim 1200 zamestnancom výlet do Disneylandu.X/Investingcom, Wikimedia/Lmp 2001/
StoryEditor

Tomuto sa povie vianočný bonus. Miliardársky šéf zaplatil svojim 1200 zamestnancom výlet do Disneylandu

Michal Čiernik27.11.2023., 12:00h

Šéf nadnárodnej finančnej spoločnosti zaplatil 1200 zamestnancom aj im rodinám výlet do Disneylandu. Preplatil im všetko, čo v zábavnom parku minuli.

Lajkuj Brainee.sk na

Ken Griffin, generálny riaditeľ nadnárodnej spoločnosti Citadel LLC a zakladateľ trhovej spoločnosti Citadel Securities, odmenil zamestnancov šiestich ázijsko-pacifických pobočiek vrátane pobočiek v Hong Kongu, Singapure a Tokiu.

Zamestnanci navštívili Tokijský Disneyland a DisneySea so svojimi rodinami, aby si pripomenuli 20. a 30. výročie spoločností. Griffin štedro hradil všetky výdavky vrátane cestovania, stravy a zábavy. Bloomberg uviedol, že výletu sa zúčastnilo aj 300 detí.

image

Výber úmrtí v Disneylande. 2-ročného chlapca roztrhal aligátor, žena prišla o hlavu a Pluta zabilo auto s Kráskou a zvieraťom

Aby toho nebolo málo, každý zamestnanec dostal prednostný vstup na atrakcie, čo znamená, že nemuseli čakať v radoch na jazdy ako Space Mountain a Pirates of the Caribbean. Ak sa pýtaš, koľko to mohlo stáť, tak pre predstavu cena jednodňového lístka pre dospelú osobu do Disneylandu v Tokiu stojí v prepočte do 66 eur a on im ich zaplatil na tri dni. Len za vstup pre zamestnancov zaplatil štedrí šéf takmer 240-tisíc eur a to nehovoríme ešte o ich rodinách a ďalších aktivitách.

image

Zamestnanci navštívili Tokijský Disneyland a DisneySea so svojimi rodinami, aby si pripomenuli 20. a 30. výročie spoločností.

Wikimedia/Stevec240/

TO však nebolo všetko. Aby Griffin úplne znemožnil svojich konkurentov, zabezpečil pre týchto zamestnancov aj súkromný koncert Maroon 5 a DJ Calvina Harrisa.

Nebolo to prvýkrát

Nie je to však jediný prípad, kedy Griffin ponúkol svojim zamestnancom VIP výlet.

Minulý rok v decembri urobil to isté pre svojich amerických, kanadských a európskych zamestnancov a ich rodiny. Pre svojich zamestnancov a ich rodiny rezervoval celý Disney World, aby oslávil úspešný rok. Platil aj za hotely, lístky do parku a stravu. Zamestnancov čakal aj koncert, na ktorom vystúpila skupina Coldplay po boku Carly Rae Jepsen a DJ Dipla.

Môžme si len predstavovať, čo vymyslí na budúci rok. 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/biznis, menuAlias = biznis, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 06:41