Takto bude vyzerať rok 2024 podľa VangyBrainee/Canva/
StoryEditor

Atentát na Putina, teroristické a biologické útoky ale aj liek na rakovinu. Takto bude vyzerať rok 2024 podľa baby Vangy

Michal Čiernik29.11.2023., 11:00h

Blíži sa posledný mesiac v roku, a to znamená, že dostávame ročnú dávku predpovedí od „Nostradamusa z Balkánu“ – Baby Vangy.

Lajkuj Brainee.sk na

Ak nevieš, o koho ide, Vangelia Pandeva Gushterova, ľudovo známa ako Baba Vanga, sa narodila v roku 1911 a mala údajné prorocké schopnosti.

Bulharská jasnovidka bola od detstva slepá a zrejme dokázala vidieť do budúcnosti. Svoju moc pripisovala ničivej búrke, ktorá ju údajne oslepila. Jej predpovede sa po prvýkrát preslávili na verejnosti uprostred druhej svetovej vojny, kedy s ňou dokonca mali konzultovať bulharský cár Boris III. a sovietsky vodca Leonid Brežnev.

image

Proroctvá známej jasnovidky na rok 2023 desia svet. Baba Vanga predpovedá zmenu obežnej dráhy Zeme aj slnečnú búrku

Aj keď zomrela ako 84-ročná ešte v roku 1996, nechala po sebe predpovede na každý rok až do vzdialenej budúcnosti, konkrétne do roku 5079. A to ľuďom bohate stačí na to, aby sa opakovane báli o svoj život.

Na rok 2024 urobila sedem proroctiev. 

  1. Atentát na Putina. Vanga predpovedala na rok 2024 pokus o atentát na ruského prezidenta Vladimira Putina zo strany krajana.
  2. Teroristické a biologické útoky. Varovala pred zvýšenými počtami teroristických útokov v Európe, ako aj predpovedala, že „veľká krajina“ vykoná testy biologických zbraní alebo biologické útoky.
  3. Obrovská hospodárska kríza v roku 2024. Budúci rok to zrejme ovplyvní globálnu ekonomiku, pričom hlavnými faktormi budú rastúce úrovne dlhu a eskalujúce geopolitické napätie.
  4. Poveternostné problémy. Jasnovidka predpovedala, že budúci rok dôjde k hrozivým prírodným katastrofám.
  5. Viac kybernetických útokov. Podľa zosnulej jasnovidky dôjde k nárastu kybernetických útokov. Pokročilí hackeri sa zamerajú na kľúčovú infraštruktúru, ako sú energetické siete a čističky vôd, čo predstavuje hrozbu pre národnú bezpečnosť.
  6. Medicínske objavy. Nie je to všetko záhuba a pochmúrnosť. Vanga údajne povedala, že v roku 2024 budú existovať nové spôsoby liečby nevyliečiteľných chorôb vrátane Alzheimerovej choroby a rakoviny.
  7. Technologický prielom. Nakoniec predpovedala, že dôjde k veľkému prelomu v kvantovej výpočtovej technike.
menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 07:15