Pozri si svetové priemery penisov, podľa najnovších údajov z roku 2023.Unsplash/deon-black/
StoryEditor

Rebríček, ktorý zaujíma všetkých: Zverejnili nové údaje o veľkostiach penisov v jednotlivých krajinách. Ako sú na tom Slováci?

Michal Čiernik24.11.2023., 13:30h

Pozri si svetové priemery penisov, podľa najnovších údajov z roku 2023. Niektoré dĺžky ťa možno prekvapia.

Lajkuj Brainee.sk na

Téma, okolo ktorej sa viedli, vedú a zrejme ešte dlho budú viesť nekonečné debaty - dĺžka mužského pohlavného údu. V našom staršom článku sme ti prezradili, aká je ideálna dĺžka penisu, pri ktorej ženy dosiahnu orgazmus. Žiaľ, náš priemer sa k nej nepribližuje.

S najnovšími údajmi o rozmeroch penisov z celého sveta prišiel World Population Review. Podľa štatistiky sa priemerná dĺžka pohybuje od 12,9 až do 13,92 centimetrov v stoporenom stave.

image

Naozaj muži s malým prirodzením túžia po drahých a veľkých autách? Najnovší výskum zistil pravdu

Najväčší sú stále Afričania

Najväčšie penisy majú údajne v africkom Sudáne, pričom ich priemerná dĺžka bola 17,95 a obvod 13,08 centimetrov. Tesne za nimi nasledovali s priemernou dĺžkou 17,93 centimetrov v Demokratickej republike Kongo.

Mimo afrického kontinentu kraľuje s dĺžkou 17,59 centimetrov Ekvádor. Z európskych krajín sú na tom najlepšie muži v Holandsku, ktorí majú podľa údajov najhrubšie prirodzenie na svete, 13,55 centimetrov. Na opačnom konci rebríčka sa umiestnilo Thajsko s priemerom penisu 9,43 centimetrov.

Slováci sú stále nad priemerom

Podľa najnovších údajov majú Slováci priemernú dĺžku penisov na úrovni 14,19 centimetrov v pozore. V obvode je to potom 11,46 centimetrov. S našich susedov je to však najmenej až na Čechov, s ktorými máme takmer totožné hodnoty.

Tieto údaje však treba brať s rezervou. Väčšina štúdií o dĺžke penisu sa totiž spolieha skôr na údaje hlásené samotnými osobami, ktoré sú notoricky nespoľahlivé a môžu byť často skreslené, s porovnaním prísnejších a presnejších laboratórnych meraní. 

image

Udrela svojho bývalého partnera pri sexe do penisu. Známa youtuberka opisuje, aký je život Tourretovým syndrómom

Navyše, aj keď výskumníci vykonajú merania a nahlásia ich presne, stále existuje možnosť dobrovoľníckej zaujatosti. napríklad vzhľadom na dôležitosť, ktorú mnohé spoločnosti pripisujú veľkosti penisu, Je totiž známe, že do týchto štúdii sa dobrovoľne hlásia muži s väčšími penismi ako tí menej obdarovaní.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 11:41