Meirivone Rocha Moraes sa vydala za handrovú bábikuX/Awaz-The Voice
StoryEditor

Žena sa vydala za handrovú bábiku, ktorú jej ušila mama. Teraz išla na ultrazvuk, pretože spolu čakajú druhé dieťa

Miroslav Kamody05.11.2023., 10:00h

Meirivone si so svojím manželom užíva intímne chvíle, čaká s ním druhé dieťa a o všetko sa delí s viac ako 600-tisíc followermi.

Lajkuj Brainee.sk na

Internet je zvláštne miesto. Ľudí, o ktorých duševnom zdraví by sa dalo prinajmenšom diskutovať, je totiž na svete stále rovnako. No vďaka internetu o nich všetky vieme. A pokiaľ máš chuť na poriadny bizár, čítaj ďalej. Portál Need to Know informoval o žene, ktorá sa „vydala“ za handrovú bábiku. Tu však celý príbeh len začína.

Meirivone Rocha Moraes sa stretla so svojím partnerom po tom, čo sa svojej mame sťažovala na svoj slobodný život a na to, že nemá s kým tancovať. Jej mama pre ňu potom vytvorila Marcela – a bola to láska na prvý pohľad. „Keď moja mama vyrobila Marcela a prvýkrát ma s ním zoznámila, zamilovala som sa do neho. Okamžite,” povedala 37-ročná žena pre Jam Press.

image

Fanúšikovia si robia srandu z milostného života Lea DiCapria. Keď prišiel do kín Titanic, jeho frajerka ešte nežila

Všetky ženy jej vraj závidia

„Marcelo je taký spútaný muž, všetky ženy mu závidia,” hovorí spokojná manželka handrovej bábiky. Dvojica si užila búrlivú romantiku a po niekoľkých mesiacoch sa Meirivone ocitla „tehotná“ s ich prvým handrovým dieťaťom. Keďže nechceli mať nemanželské dieťa, rozhodli sa zosobášiť na ceremónii, na ktorej sa zúčastnilo 250 ľudí.

Následne doma „porodila“, a to údajne len za 35 minút. Celý proces streamovala pre 200 ľudí a na mieste bol prítomný aj lekár a zdravotná sestra. Pár privítal Marcelinha na svete minulý rok a Meirivone povedala, že pôrod prebehol bez bolesti.

V apríli tohto roku potom prezradila, že je opäť v očakávaní, pričom na svojom TikTokovom účte ukázala pozitívny tehotenský test. V rozhovore pre Jam Press poskytla Meirivone z Brazílie aktuálne informácie o svojom tehotenstve a zdieľala obrázky svojho nedávneho ultrazvuku.

Trpí rannou nevoľnosťou, manžel medzitým chystá izbu

„Dieťa sa narodí v decembri. Je to normálne deväťmesačné tehotenstvo. Doteraz išlo všetko hladko. Požiadal som lekára, aby mi nepovedal pohlavie dieťaťa. Pohlavie zistím koncom tohto mesiaca, keď mi príbuzní usporiadajú párty na odhalenie pohlavia.”

Jej handrový manžel medzitým pripravuje detskú izbu a údajne sa nemôže dočkať príchodu bábätka. „Tak veľmi túži po tej chvíli. Som veľmi emotívna, hormóny zúria. Ráno trpím vracaním a nevoľnosťou a mám silné bolesti hlavy a chuť na jedlo. Počas tejto poslednej fázy tehotenstva som trochu nervózna, kupujem malé veci a dostávam darčeky pre dieťa.”

Meirivone už niekoľko týždňov na svojom TikToku zdieľa videá druhého dieťaťa, vďaka čomu mnohí z jej 661-tisíc sledovateľov veria, že je už dvojnásobnou mamou. Upozornila však, že handrová bábika sa volá Bento a je to Marcelov bratranec.

@meirivoneemarcelo

eu e o Marcelo passamos a noite toda no forró foi maravilhoso tudo de bão

♬ som original - Meirivone Rocha

Zobrala mu penis

Meirivone tiež nedávno prezradila, že svojmu partnerovi zobrala gumený penis po tom, čo ho prichytila, ako ju podvádza. „Marcelo je neposlušný, chodí za ženami a potom mi klame, že sa nič nedeje. Naposledy som sa poriadne nahnevala a rozhodla som sa odpojiť mu penis.”

Ako dodala, je to biele gumené dildo, ktoré meria asi 16 centimetrov. „Bojím sa, že sa iné ženy dotknú Marcelovho penisu, preto ho rada odkladám do zásuvky, keď ideme do barov alebo na predstavenia. Potom nie je šanca, že by po ňom zatúžili iné ženy.”

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 16:53