Andrewa Tatea s bratom obžalovali zo znásilnenia a obchodovania s ľuďmi.Twitter/travis/
StoryEditor

Andrew Tate si konečne vypočul rozsudok. Za obchodovanie s ľuďmi mu spolu s bratom hrozí desať rokov basy

Michal Čiernik21.06.2023., 10:00h

Už od konca minulého roka sa rieši, aký bude osud kontroverzného influencera a niekdajšieho kickboxera Andrew Tatea. Ten spolu s bratom Tristanom a ďalšími ľuďmi čelil obvineniu zo znásilnenia, obchodovania s ľuďmi a založenia organizovanej skupiny.

Lajkuj Brainee.sk na

Prípad kontroverzného influencera Andrew Tatea má posun. On, jeho brat a ďalší ľudia boli obžalovaní zo znásilnenia, obchodovania s ľuďmi a založenia organizovanej skupiny za účelom sexuálneho vykorisťovania žien. Hrozí im až desať rokov vo väzení, píše Antiyoutuber. 

Bratov Tateových, ktorí sú v súčasnosti v domácom väzení, spolu s dvoma Rumunkami  vyšetrujú za zneužitie siedmich žien. Obvinení doteraz dôrazne popierali. „Aj keď sú tieto správy nepochybne predvídateľné, využívame príležitosť, ktorú nám ponúka, aby sme ukázali ich nevinu a obhájili ich reputáciu,“ povedali zástupcovia bratov Tateovcov.

Súdny proces sa môže natiahnuť

Súdny proces s verejne známymi bratmi však nezačne okamžite. Rumunský sudca má teraz 60 dní na to, aby nahliadol do spisov prípadu a až potom ho poslal na súd. Tate sa priamo k pokročeniu prípadu zatiaľ nevyjadril. Na Twitteri však zdieľa príspevky iných užívateľov, ktorí dúfajú, že až teraz, keď sudca uvidí všetky dokumenty, tak „pravda vyjde najavo“.

Obžalobe najskôr pomohlo aj to, že sa objavili nové informácie v prípade, ktoré ani trochu nehrali v prospech Tateových. So svojím svedectvom totiž prišla ďalšia z údajných obetí znásilnenia a obchodu s ľuďmi, z ktorého sú bratia Tateovi obvinení.

image

Andrew Tate sa chvastal autami, provokoval Gretu Thunberg. Tá ho zotrela tweetom o jeho penise

Výpovede väčšiny obetí sa zhodujú na tom, že Tateovi predstierali svoju lásku k ženám a neskôr ich nútili k tvorbe pornografického obsahu, ktorý potom predávali. Vo výpovedi novej obete údajného znásilnenia, nechýba ani zmienka o ciachovaní. Zvláštne je, že Tateovi sa presťahovali do Rumunska v domnení, že im v krajine nebude hroziť postih za ich nevhodné zaobchádzanie so ženami. Rumunská polícia ale celú situáciu berie úplne vážne a žiadne úľavy sa v ich prípade nekonajú.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 15:42