Andrew Tate sa pokúsil rypnúť do Grety Thunberg, tá mu to však vrátila a teraz je na smiech.Brainee X Canva/
StoryEditor

Andrew Tate sa chvastal autami, provokoval Gretu Thunberg. Tá ho zotrela tweetom o jeho penise

mor29.12.2022., 11:00h

Bývalý kickboxerista, ktorého na internete preslávili najmä jeho nenávistné a mizogýnne názory voči ženám, sa pustil aj do Grety. Environmentálna aktivistka má však už prax s drzými mužmi, čo do nej rýpu, a influencerovi poslala odkaz, ktorý teraz baví svet.

Lajkuj Brainee.sk na

Andrew Tate vo svojom tweete označil Gretu Thungerg s tým, že ju požiadal o emailovú adresu. Chcel jej totiž mailom zaslať všetky položky, ktorými produkuje emisie do ovzdušia a prispieva tak ku globálnemu otepľovaniu. „Mám 33 áut. Bugatti má osem litrový 16 valcový motor a moje TWO Ferrari 812 zas 6.5 litrový 12 valcový motor. Toto je ale len začiatok,“ píše mizogýnny influencer na svojom účte. 

Greta sa však tweetom nenechala rozhodiť a reagovala typicky ako už mnohokrát pred tým. Na Adrewa Tatea reagovala poznámkou: „Áno, prosím, pouč ma. Napíš mi to všetko na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..“ Vtip sa skrýva vo význame emailovej adresy, v preklade totiž znie „energia malého vtáka“.

image

Nový toxický trend na TikToku: „Frajerka v domácnosti“ robí všetko pre to, aby sa jej chlap vrátil do dokonalého domova

Achillova päta každého mača

Pre Andrewa to musel byť úder pod pás. Chlapi ako on, čo centimeter na koži, to sval, sociálne siete plné chvastania, žien a rád na úspešný život, v ktorom on, muž, dominuje nad pokolením, totiž nemajú radi, keď sa niekto vyjadruje k veľkosti ich prirodzenia. Táto téma je achilovou pätou každého mača. Gretyna poznámka teda zasiahla slabinu, ktorá môže ohroziť aj majestátne a veľké sebavedomie influencera.

Každopádne nie je žiadnou novinkou, že Andrew Tate cez tweety rýpe do žien. V reálnom živote je snáď krotkejší. Na sociálnych sieťach však rád zastáva rôzne predpotopné teórie populárne ešte z čias rímskej ríše. Napríklad, že žena musí byť prikovaná ku svojej domácnosti, že nedokáže riadiť motorové vozidlá alebo že je majetkom muža. Taktiež je toho názoru, že obete znásilnenia musia „niesť zodpovednosť za tieto útoky.“

image

Ženy nepustili do klubov kvôli nadváhe. Nemôže mať túto moc v rukách vyhadzovač, hovoria

Tento mačo zároveň odmieta chodiť so ženami staršími ako 19 rokov. Dôvod? Andrewovi Tateovi sa totiž páči, keď sa na mladom ženskom tele môže „podpísať“, píše sa v článku The Guardian. Môžeme si len domyslieť, čo tým myslel a kam tým mieril. Andrew sa v tomto podobá skôr na uhorských zemepánov, čo si od poddaných vynucovali právo prvej noci, než na muža z 21. storočia.

Na muške boli aj Trump s Putinom

Na Gretu sa v tomto akosi lepí smola. Vďaka svojim štrajkom za klímu sa stala celosvetovo známou - a zároveň, žiaľ, aj celosvetovým terčom pre žarty mužov-politikov. Napríklad prezident Putin ju v 2019 označil za „priateľskú, ale zle informovanú tínedžerku“. Greta si ako reakciu na to zmenila svoj popis v profile na Twitteri práve na označenie, ktorým ju Putin počastoval. 

image

Návrat neonacistov na Twitter. Kvôli nim sociálna sieť prekopala systém overovania profilov, všetko zničil Elon Musk

Trump v urážaní mladých dievčat, samozrejme, taktiež nemôže zaostávať. Tiež v tom istom roku ako Putin sa na adresu aktivistky po jej príhovore na klimatickom samite OSN na Twitteri vyjadril, že (Greta) vyzerá ako „veľmi šťastné mladé dievča, ktoré sa teší na žiarivú a krásnu budúcnosť“. Greta s označením postupovala rovnako ako pri ruskom prezidentovi, píše sa na webe iDnes.cz.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 20:10