Andrwovi Tateovi robí vo väznici spoločnosť len chrobač a plesne.Youtube/on Demand News/
StoryEditor

Šváby, vši a ploštice sú v noci moji jediní priatelia, píše Andrew Tate v maili svojim predplatiteľom

mor05.02.2023., 14:00h

Obvinený násilník a obchodník s ľuďmi vyhlásil, že je nevinným. Na súde s tým však ďaleko nepochodil a nevyzerá to ani tak, že sa tak skoro dostane z väzby.

Lajkuj Brainee.sk na

"Vy viete, že som nevinný!" kričal Andrew Tate na novinárov, keď ho vyviedli z väzenskej dodávky spútaného. Obvineným je aj jeho brat a priateľka či bývala policajtka.  Na súde bojovali proti druhému 30 dňovému predĺženiu ich väzby po tom, čo boli zadržiavaní pri razii, ktorá bola úspešná vďaka Andrewovej fotke s pizzou.

image

Dráma okolo Andrewa Tatea pokračuje. Polícia ho zadržala kvôli obchodovaniu s ľuďmi, Greta vtipne reaguje

Bývalý kickboxer narodený v USA, ktorého zvyčajne oholená hlava bola po viac ako mesiaci vo väzbe pokrytá strniskom, si stále stojí za tým, že je nevinným. „Požiadajte ich o dôkazy a oni vám žiadne nedajú, pretože neexistujú. Čoskoro sa dozviete pravdu o tomto prípade.“. 

Vrana k vrane, šváb k švábovi

Andrew sa sťažoval aj na životné podmienky vo svojej cele v Rumunsku v e-maile, píše sa na webe Romania Insider„Snažia sa ma zlomiť,“ povedal Tate údajne v e-maile zaslanom jeho predplatiteľom. „Hodili ma do cely bez svetla. Šváby, vši a ploštice sú v noci moji jediní priatelia. Keď ma dozorcovia privádzajú a odvádzajú zo súdnej siene, zachovávam si absolútnu úctu. Oni sa mi ale snažia vliať do srdca nenávisť.“

Tate potom prisahá, že sa nikdy nenechá „zlomiť“ a hovorí, že jeho zdvorilosť k strážam je jeho formou vzbury. E-mail bol podľa Insider-u mnohokrát uverejnený aj na Twitteri. Časopis kontaktoval úrady v Rumunsku, no nedostal odpoveď. V správe Európskeho výboru na zabránenie mučenia a neľudského či ponižujúceho zaobchádzania alebo trestania z roku 2022 sa zistilo, že niekoľko väzenských ciel v štyroch rôznych väzniciach obsahuje šváby a plesne a majú matrace zamorené plošticami.

Predĺženie väzby

Rumunskí prokurátori obvinili Tatea, že viedol zločinecký gang, ktorý sexuálne zneužíval ženy. Tvrdia, že obaja bratia zvádzali ženy a potom ich nútili produkovať pornografický obsah, čím vytvárali obrovské príjmy, ktoré im zaisťovali ich sociálne siete. Sudca v Rumunsku rozhodol, že Tate a jeho brat Tristan zostanú v rumunskej väzbe do 27. februára.

image

Andrew Tate sa chvastal autami, provokoval Gretu Thunberg. Tá ho zotrela tweetom o jeho penise

Ich obhajcovia požiadali sudcu, aby zvážil ich umiestnenie do domáceho väzenia. Tate sa tiež neúspešne pokúsil získať späť majetok v hodnote 3,9 milióna dolárov, ktorý úrady zhabali v jeho areáli neďaleko Bukurešti, vrátane luxusných áut ako modrý Rolls-Royce, Ferrari a Porsche.

Je iróniou, že Tate už predtým vo videu, ktoré bolo vymazané, povedal, že sa presťahoval zo Spojeného kráľovstva do Rumunska čiastočne preto, že tamojší právny systém by uľahčil boj proti takým veciam, ako sú obvinenia zo znásilnenia.

Od svojho zatknutia Tate pokračoval v uverejňovaní príspevkov svojim takmer 5 miliónom sledovateľov na Twitteri, pričom často narážal na nespravodlivosť v krajine, ktorú si on sám vybral ako tú, ktorá mu mala dopomôcť v krytí jeho zločineckej činnosti.

„V Rumunsku vám môžu ukradnúť život bez súdu. Nepotrebujú dôkazy. V tomto systéme sa nevinní muži vracajú do zničených životov,“ napísal, pričom tlačil na svojich sledovateľov, aby si z jeho stránky kúpili tréningové sedenia na prípravu „vojnového plánu“.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 11:49