Víťazka súťaže krásy šokovala svojim odpudivým vzhľadom.Twitter/victoriaslog/
StoryEditor

Rovnako škaredá ako všetko, čo robí Rusko. Víťazka súťaže krásy šokovala svojim odpudivým vzhľadom

sub07.06.2023., 14:00h

V súťaži krásy s názvom Miss Ruska sveta 2023 (Mrs. Russia of the World) získala v pondelok prvé miesto učiteľka angličtiny Natalja Oscar. Jej výzor však prirovnávajú k ruskému vojenskému ťaženiu na Ukrajine.

Lajkuj Brainee.sk na

Slávnostný galavečer sa už tradične konal v Moskve. O víťazstvo tento rok bojovalo 83 účastníčok, pričom najstaršia z nich oslávila už 62. narodeniny. Hlavnými podmienkami pre účasť v súťaži je byť vydatá a mať aspoň jedno dieťa, uvádza iDnes.cz.

Porotu si podmanila Natalja Oscar, ktorá okrem titulu Pani Ruska a korunky krásy získala možnosť reprezentovať Rusko na medzinárodnej súťaži. O víťazke, ktorá sa v priebehu finálového večera predviedla rovnako ako ostatní súťažiaci pri promenáde v plavkách aj prehliadke v luxusných šatách, sa však vie len málo.

Učiteľka angličtiny 

Pracuje ako učiteľka angličtiny, venuje sa modelingu, spevu a písaniu pesničiek. Má malú dcéru a hovorí o sebe, že je kreatívna a zábavná, neje sladké a trikrát týždenne cvičí s trénerom. Tvrdí tiež, že jej krása je prirodzená a vychádza zvnútra.

Na Twitteri a Facebooku vypukli po oznámení víťazky a zverejnení jej fotografií zo slávnostného večera v komentároch veľkej diskusie o spravodlivosti rozhodnutí sudcov.

Instagram verzus realita 

Mnoho ľudí kritizuje neprirodzený vzhľad víťazky, vytýkajú jej zlý a nevhodný make-up a zdôrazňujú priepastný rozdiel medzi vzhľadom účastníčky v skutočnosti a na fotkách vyretušovaných vo photoshope, ktorými sa prezentuje na sociálnych sieťach. „Na pozadí všetkého, čo sa teraz deje, vyzerá voľba Pani Ruska ako jediná správna… Je rovnako škaredá ako všetko, čo Rusko robí,“ píše používateľka s profilom @Mihali_Mow k fotografii víťazky. „Rusko klame o všetkom. Aj o vzhľade,“ pridáva sa ďalší.

image

Príbeh slávneho memečka. Jeremy bol vyvrheľ a kriminálnik, jedna policajná fotografia ho však poslala na prehliadkové móla

Usporiadateľ súťaže sa obhajuje, že fotky z finále sú „bohužiaľ značne nelichotivé“ a tvrdia, že víťazka vyzerá v skutočnosti úplne inak, a to „samozrejme oveľa lepšie“.

Portál Idnes.cz patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, do ktorého patrí aj Brainee.sk

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 15:44