Telenovela medzi Kuchařovou a Brzobohatým pokračuje.Jhphoto/Profimedia - Standardis
StoryEditor

Veľké priznanie Brzobohatého: Rád sa prezliekam do ženských šiat! Pravdu odhalil po tom, čo unikla cirkevná žaloba

sub22.05.2023., 15:00h

Modelka Taťána Kuchařová mala údajne zverejniť obsah cirkevnej žaloby a tým skompromitovať svojho exmanžela Ondřeja Brzobohatého. Spevák považuje niektoré obvinenia za klamlivé, k jednotlivým bodom sa vyjadril.

Lajkuj Brainee.sk na

Na začiatku vzťahu bolo podľa Brzobohatého všetko zaliate slnkom, svojej niekdajšej láske by vraj zniesol aj modré z neba. Bohužiaľ sa začali časom stále viac hodnotovo rozchádzať. „Z môjho pohľadu sa Taťána začala výrazne povahovo meniť pod vplyvom sociálnych sietí, predovšetkým Instagramu,“ prezradil spevák.

Keď jej, ako sám hovorí, pred dvoma rokmi v auguste položil rozvodové papiere na stôl, povedala vraj, že ak sa s ňou rozvedie, tak ho zničí. „Najskôr som dostal cirkevnú žalobu plnú klamstiev – plesk, prvá facka! A teraz sa dozviem, že je dostala na verejnosť. Direkt rovno na bradu,“ opisuje Ondřej Gregor Brzobohatý v rozhovore pre Blesk. Dodáva, že vzhľadom na dehonestujúci obsah žaloby by bol úplný blázon, keby obsah dokumentov do redakcie bulváru poslal on sám a obviňuje z toho svoju bývalú ženu.

Brzobohatý ako drag queen

V rozhovore sa tiež vyjadril aj k jednotlivým bodom obsahu cirkevnej žaloby, v ktorej sa okrem iného píše, že nie je sexuálne vyhranený a rád sa prezlieka za ženu. „O svojej sexualite som nikdy nepochyboval. Moja orientácia je a vždy bola heterosexuálna. Vyrástol som vo svete kostýmov, líčidiel, parochní a javiska. Ako decko som sa často prezliekal za rôzne postavy z filmov a chodil sa potom predvádzať rodičom do obývačky. Skrátka ma tieto transformácie bavili a bavia doteraz," vysvetľuje Brzobohatý. 

image

„Som veľkým fanúšikom drag queen. Niekomu to môže pripadať zvláštne alebo divné, ale ja sa pri tom skvele bavím a náramne odreagujem," prezradil spevák.

Aob/

„Som veľkým fanúšikom drag queen. Niekomu to môže pripadať zvláštne alebo divné, ale ja sa pri tom skvele bavím a náramne odreagujem. Rozhodne to ale nemá vplyv na moje duševné zdravie alebo moju sexuálnu orientáciu,“ vysvetľuje v exkluzívnom rozhovore pre Blesk. „Nechávam si hovoriť Tiffany Richbitch. Krstné meno je inšpirované mojím milovaným filmom s Audrey Hepburnovými Raňajkami u Tiffanyho. A Richbitch je vtipným odkazom na moje priezvisko. Celé je to humor,“ hovorí.

image

Americký kongresman robil drag queen. Zúčastnil sa aj súťaže krásy, napriek dôkazom svoju minulosť popiera

Kuchařová mala podľa neho strach, že keby sa na verejnosť dostala jeho záľuba prezliekať sa do kostýmov ženy, česká spoločnosť by to odsúdila. Často hovorila v súvislosti s tým aj o tom, že muzikant tým ohrozuje jej kariéru, čo väčšinou viedlo k hádkam, píše portál iDnes.cz.

Nemohol to nechať len tak 

K incidentu sa spevák vyjadril aj na svojom Instagrame. „Mnoho z vás, vrátane mňa, už dúfalo, že nekonečná telenovela Kuchařová vs. Brzobohatý je na konci, ale ku škode nás všetkých nie je, za čo sa vám vopred ospravedlňujem. Je mi veľmi trápne z toho, že pomstychtivosť mojej bývalej ženy Taťány Kuchařovej došla až do tohto bodu, kedy Taťána poskytla Blesku kompletné znenie cirkevnej žaloby, ktorej obsah mal pôvodne zostať za zatvorenými dverami Metropolitného cirkevného súdu,“ napísal Ondřej Brzobohatý.

„Avšak vzhľadom na to, že je plný klamstiev a škandalóznych obvinení, rozhodla sa ho Taťána podstrčiť práve bulvárnym médiám vrátane rádoby kompromitujúcich fotografií, aby tak pošpinila moje meno. Denník Blesk ma s obsahom tejto žaloby konfrontoval a ja som sa rozhodol, že už nemôžem ďalej mlčať. Obvinenia sú totiž natoľko závažné, že sa proti nim už musím brániť. Ďakujem vopred za podporu a dúfajme spoločne, že to už bude definitívna bodka za týmto všetkým,“ dodal. K svojmu vyjadreniu pridal fotku s nápisom Iconic F*ckup by Tatiana, čo je paródia na značku Kuchařovej.

Kuchařová sa bráni

K situácii sa vyjadrila aj modelka. Na sociálnych sieťach v pondelok dopoludnia zverejnila príspevok, v ktorom odmieta, že by poskytla bulváru znenie cirkevnej žaloby. „Ešte nikdy som nikoho verejne nepoškodila a Ondrej nie je výnimkou. S týmto bulvárnym zverejnením nemám nič spoločné. Naopak som mediálne počas rozvodu ani po ňom nikdy nič nezverejnila a tým ho celý čas chránila. Keby som mu chcela ublížiť, už som to mohla dávno urobiť. Kto verejne rozoberá znenie žaloby a intímne podrobnosti, je Ondrej. Žiadam šéfredaktora Blesku o vysvetlenie, ako sa dostal k tak citlivému dokumentu. K prebiehajúcemu cirkevno súdnemu konaniu sa zatiaľ nemôžem vyjadrovať,“ napísala.

image

Modelka odmieta, že by poskytla bulváru znenie cirkevnej žaloby.

Instagram/tatianakucharova/

Kuchařová s Brzobohatým spolu začali chodiť v roku 2013. O tri roky neskôr sa konala svadba v Strahovskom kláštore. V decembri 2021 odfotili paparazzi muzikanta opakovane po boku kolegyne z divadla, tanečnice Zuzany Pilnej. Hudobník potom priznal, že s manželkou prakticky nežijú už niekoľko mesiacov.

image

Drag queen bude čítať queer rozprávky deťom. Brnenskú knižnicu zaplavili nenávistné správy

O pár dní neskôr zverejnili spoločné vyhlásenie na svojich instagramových profiloch. „Konkrétne dôvody nášho rozchodu si necháme pre seba, ale chceli by sme zdôrazniť, že sa naše problémy netýkajú vzájomnej nevraživosti alebo neochoty či neschopnosti založiť rodinu. Obaja dúfame, že v ďalšom živote nájdeme svoje šťastie,“ odkázali vtedy svojim sledujúcim.

Portál Idnes.cz patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, do ktorého patrí aj Brainee.sk

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 01:45