Ilustračná snímka.Pexels/Andrea Piacquadio
StoryEditor

Orálny sex pred návštevou zubára? Dávaj si pozor, vraj to dokáže zistiť

pc28.11.2022., 10:00h

Zubár prezradil niečo, čo ti možno pred prehliadkou zmení plány.

Lajkuj Brainee.sk na

Na sociálnych sieťach sa objavuje množstvo bizarných teórií, taktiež aj rôzne fámy či výzvy. Výnimkou nie sú ani videá na TikToku či Reddite. V jednom z nich zubár prezradil, že dokáže zistiť, či osoba mala orálny sex. Táto skutočnosť sa však ukazuje ako desivo legitímna, píše portál LadBiBle

Virálne video 

Video sa začalo šíriť Redditom. Žena sa v ňom pýta zubára, či je pravda, že dokáže odhaliť intímnosti, ako napríklad to, že pacient mal orálny sex. 

„Áno, je to pravda. Môžete totiž vidieť modriny na mäkkom tkanive na zadnej strane mäkkého podnebia. A existuje konkrétny typ modrín,“ odpovedá vo videu.

Zubár zároveň dodáva, že po sviatku svätého Valentína prichádza omnoho viac ľudí s modrinami na podnebí ako počas iných dní. 

Pod videom sa objavilo množstvo komentárov. Zatiaľ čo niektorí si robili žarty, iní sa podelili o svoje skúsenosti. Jeden z užívateľov sa údajne dostal do takejto trápnej situácie počas návštevy zubára. 

Túto teóriu mali potvrdiť aj ďalší zubári, ktorí majú účty na TikToku s tým, že pomerne často dostávajú otázky tohto typu. 

@dentite Reply to @dentite #greenscreen  Part 2 ✅ As Promised 🧠🍭🍭🍭🍭🍭🦷#dentist#lollipop#🧠#teeth#dental#dentite#braces ♬ Rasputin (Single Version) - Boney M.
menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 10:20