RapperTwitter/TOMMY CASH/Instagram/tommycashworld
StoryEditor

Internet sa zbláznil z bizarného gauča: Tommy Cash propaguje bochníkovú pohovku

kov18.01.2022., 12:00h
Estónsky raper opäť prekvapil.
Lajkuj Brainee.sk na

Raper Tommy Cash upútal pozornosť celého sveta originálnymi piesňami a šialenými videoklipmi. Jeho tvorba presahuje aj do vizuálneho umenia, a momentálne spojil sily umelkyňou Gab Bois. Výsledkom je „bochníková pohovka“, ktorá sa stala hitom internetu.

Spoločnosť IKEA ju navyše za určitých podmienok naozaj začne vyrábať. Píše web Designboom.

Bochníková pohovka

Raper a umelkyňa navrhli pohovku, akú si určite ešte nevidel. Pohovka totiž vyzerá akoby ju vytvorili z niekoľkých kusov chleba, a niekomu dokonca môže pripomínať aj dukátové buchtičky.

„IKEA mi povedala, že keď pod touto fotkou bude desaťtisíc komentárov, pustí ju do predaja. Ukážme im, že toto naozaj potrebujeme,“ uviedol slávny rapper na svojom Instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TOMM¥ €A$H (@tommycashworld)

Príspevok má momentálne viac ako 12 tisíc komentárov, a tak je možné, že sa pohovka naozaj začne vyrábať. Tommy Cash a Gab Bois sa pri návrhu pohovky inšpirovali dielom talianskeho dizajnéra Maria Belliniho s názvom Camaleonda.

Estónsky Kanye

Spoločnosť IKEA Cashove vyjadrenia zatiaľ nepotvrdila. Hudobník však v minulom roku ohúril spoluprácou s firmou Adidas. Estónsky raper a výrobca športového oblečenia spoločne predstavili unikátny model obuvi. Išlo o 1 meter dlhé tenisky s vygravírovaným podpisom rapera. Bizarný kúsok sa pýši podtitulom „najdlhšie tenisky na svete“.

Cash sa okrem hudby venuje aj konceptuálnemu umeniu, ktoré sa často objavuje v jeho kreatívnych videoklipoch. Hudobných fanúšikov si získal aj šteklivými témami vo svojich textoch. Sám o sebe hovorí, že kombinuje postsovietsku estetiku a globálne trendy prostredníctvom zmesi surovej nehy a zvráteného humoru.

Jeho originálny prejav, všestranné záujmy a istá dávka kontroverzie pripomínajú jeho staršieho kolegu Kanye Westa. Majú toho totiž veľa spoločného.

Kúpil by si si pohovku?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 08:57