StoryEditor

Na Slovensku je epidémia obezity, hovorí Maroš Molnár. Čo si skutočne myslí o účinkujúcich v Extrémnych premenách?

Dominika Pacigová12.10.2022., 18:50h

Ľudia veria takzvaným celebritám. Je hlúposť ísť z extrému do extrému, tvrdí obľúbený tréner.

Lajkuj Brainee.sk na

Charizmatický, vtipný, no keď je to potrebné, aj prísny a striktný. Trénuje vrcholových športovcov, známych, menej známych ľudí, no poznať ho môžeš najmä z televíznych obrazoviek, kde dáva ľuďom druhú šancu na lepší život. 

Existuje odporúčaný úbytok hmotnosti za týždeň alebo mesiac? Dá sa povedať, že nastupuje epidémia obezity? V koľkých percentách prípadov či už u obéznych ľudí, alebo ľudí s nadváhou hrajú rolu traumy z detstva alebo mladosti? Máme na Slovensku dostatok dobrých a kvalifikovaných trénerov? Na tieto i mnohé ďalšie otázky odpovedal tréner Maroš Molnár.

Ľudia veria celebritám

Na každého funguje niečo iné. Dôležité je, aby si mal vyváženú stravu. „Viaceré celebrity schudnú a povedia, fabulujem, ráno si dám pomarančovú šťavu s jablkom, večer dve surové vajíčka a schudnem 30 kíl. Ľudia tomu veria a väčšina z nich schudne, keďže majú nízky príjem. Neuvedomujú si však, ako zdevastujú telo a kilá sa im vrátia,“ prezradil vo videorozhovore. 

Epidémia obezity začala podľa jeho slov už pred pandémiou„Je fajn, keď sa niekto cíti dobre a je pyšný na svoje telo, no otázne je, či je to zdravé. Je však isté, že keď máte obezitu, zdravotné problémy prídu. Takmer každý z Extrémnych premien sa vidí v tom krajšom svetle,“ dodal.

Viac sa dozvieš v priloženom videorozhovore. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/video, menuAlias = video, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 19:38