StoryEditor

Novinárka Kajtárová: S niektorými politikmi vedieme vojnu, politika sa extrémizuje

Dominika Pacigová13.09.2021., 18:00h
Niektorým politikom skoro už ani nekladiem otázky, lebo nedostanem odpoveď, ale spŕšku urážok, zosmiešnení, hovorí Kajtárová.
Lajkuj Brainee.sk na

Viacerí ju poznajú ako politickú redaktorku televíznych novín, no fanúšikom sa prihovára aj prostredníctvom sociálnych sietí. Gabriela Kajtárová je známa tým, že si dokáže vystreliť sama zo seba. V poslednej dobe však na Instagrame otvára aj hlbšie témy a otvorene hovorí o veku, vzťahoch či predsudkoch spoločnosti.

Na Instagrame otvára tabu témy 

Keď jej na Instagrame začali stúpať followeri, uvedomila si istú formu zodpovednosti. Keďže sa niektorým témam podľa nej nevenuje dostatočná pozornosť, rozhodla sa otvorene prehovoriť o vzťahoch či veku. „Keď chcem, aby ľudia otvárali ťažké témy v mojich reportážach, bolo by zbabelé, ak by som to nerobila aj ja,“ uviedla Gabriela Kajtárová. 

Viacerí ju poznajú ako ostrieľanú politickú redaktorku televíznych novín. „S niektorými politikmi alebo politickými stranami sme dospeli do bodu, že nevedieme dialóg, ale vojnu. Niektorým politikom skoro už ani nekladiem otázky, lebo nedostanem odpoveď, ale spŕšku urážok, zosmiešnení, a to pre mňa nie je novinárska práca,“ dodala. 

Viac sa dozvieš v priloženom videorozhovore, kde Gabriela okrem iného prehovorila o budovaní osobnej značky na sociálnych sieťach, možnom vyhorení, vzťahoch s politikmi, ale aj o tom, či plánuje v budúcnosti vstúpiť do politiky

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/video, menuAlias = video, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 04:09