StoryEditor

Lina Mayer: Slováci radi porovnávajú. To, že ma niektorí prirovnávajú k Dua Lipe, mi lichotí

Dominika Pacigová05.09.2021., 18:00h
Konkurenciu neriešim, nie sme v Amerike, hovorí Lina Mayer.
Lajkuj Brainee.sk na

Vyštudovala slovenský jazyk a estetiku, no na konte má viacero hitov v angličtine. Prednedávnom však vydala prvý slovenský singel s názvom Stratená, ktorý by mal predznamenávať druhý, v poradí ďalší album. Aj napriek tomu, že Lina Mayer je známa speváčka, svoje súkromie si stráži.

Konkurenciu nerieši 

Lina Mayer má na singel Stratená pozitívne ohlasy, niekoľko týždňov bol dokonca najhranejšou skladbou v slovenskom éteri. Pod jej videoklipom sa však občas nájdu aj také komentáre, ktoré ju prirovnávajú k Dua Lipe. „Vibe 80. a 90. rokov je v singli citeľný, má ho množstvo iných interpretov, pretože je vo svete trendy. Myslím si, že pop by mal byť súčasný, a preto som sa rozhodla ísť touto cestou. To, že tam ľudia vidia podobnosť s Dua Lipou, mi lichotí,“ uviedla vo videorozhovore.

​Speváčka je presvedčená o tom, že z hudby sa treba tešiť a nie je potrebné riešiť konkurenciu. „Nemám rada porovnávanie. V umení a hudbe je každý iný a vyvíja sa svojou cestou,“ prezradila.

Aj napriek tomu, že je známa speváčka, svoje súkromie si stráži. „Je ťažké byť mimo sociálnych sietí. Určitá hranica by tam však mala byť,“ dodala.

Viac sa dozvieš v priloženom videorozhovore.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/video, menuAlias = video, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 15:01