StoryEditor

SuperStaristi Martina a Giovanni: Ľudia nám písali, že sa k sebe nehodíme

Dominika Pacigová27.07.2021., 18:00h
Sú presvedčení o tom, že nie je dobré dusiť v sebe emócie. Neraz sa pochytia aj pri tvorbe, no pár tvoria už takmer osem rokov.
Lajkuj Brainee.sk na

Poznajú sa od strednej školy a pár tvoria už takmer osem rokov. Do povedomia sa dostali aj vďaka súťaži SuperStar. Prednedávnom sa vrátili na scénu ako osobitní umelci, keď Martina Koniariková vydala singel s názvom Bublina, zatiaľ čo Giovanni pieseň s názvom Požičaj mi tvoj čas

Sloha vďaka hádke 

Aj napriek tomu, že navonok pôsobia ako čerstvo zaľúbený pár, v súkromí to nemajú až také ružové. „Dokážeme sa pochytiť na maličkostiach, ale aj väčších veciach,“ uviedla Martina. „Idylický vzťah neexistuje. Bez hádok a maličkostí to nie je ono,“ dodal Giovanni. 

Už sa im stali aj impulzívnejšie veci, keď sa pohádali a napadla im myšlienka, ktorú si museli zapísať. Vďaka hádke vznikla aj jedna sloha Giovanniho piesne Požičaj mi tvoj čas„Mal som napísanú prvú slohu a refrén. Bol som zaseknutý, nevedel som, akým štýlom by som sa mal posunúť ďalej. Pochytili sme sa, neviem ani na čom, a aby sme sa udobrili, chytil som gitaru a napadol mi text druhej slohy, ktorý som zaimprovizoval. Text nakoniec ostal v origináli,“ objasnil Giovanni. 

Viac sa dozvieš v priloženom videorozhovore. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/video, menuAlias = video, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 12:12