Ponuka MAX na októberHBO, MAX
StoryEditor

Čo sledovať na MAX v októbri? Divákov valcuje dokonalý Tučniak, pobaví však aj nový komediálny seriál o zákulisí Hollywoodu

Miroslav Kamody04.10.2024., 10:00h

Streamovacia platforma MAX si na október pripravila viaceré zaujímavé novinky. Ktorým dáš šancu ty?

Lajkuj Brainee.sk na

Streamovacia platforma MAX si aj na október pripravila dávku nového obsahu, ktorý by ťa rozhodne nemal minúť. Ako sme už pri HBO (ktorého obsah MAX ponúka) zvyknutí, ide sa viac na kvalitu ako na kvantitu. Na čo všetko sa môžeš tešiť?

Tučniak - miniséria (nové epizódy každý týždeň)

Dej seriálu sleduje vzostup Oswalda Cobblepota, známeho pod prezývkou Tučniak (Colin Farrell), jedného z najznámejších zloduchov zo sveta Batmana. Jeho cieľom nie je nič menšieho, než ovládnuť celé podsvetie mesta Gotham. Seriál začína presne týždeň po udalostiach z filmového Batmana s Roberton Pattinsonom.

A po prvých dvoch epizódach musíme uznať, že seriálový projekt sa brutálne vydaril. Oswald je svojský a tak trochu pripomína Tonyho Soprana, no to je o dôvod navyše, prečo by si mu mal dať šancu. Celá miniséria bude mať osem epizód.

Adventure Time: Fionna and Cake - 1. séria (3. október)

Tento seriál je spin-offom k pôvodnému Adventure Time, pričom sa zameriava na dospelejšieho diváka. Tento seriál sleduje rodovo zamenený náprotivok Finna a Jakea, ľudskú Fionnu a mačku Cake.

V seriáli sa objavuje aj Simon Petrikov, postava, ktorá bola po väčšinu Adventure Time známa ako Ľadový kráľ. Spoločne sa vydávajú na dobrodružstvo a cestu za sebapoznaním po viacerých vesmíroch.

Franšíza - miniséria (6. október)

Tím uväznený v nefunkčnom pekle tvorby franšízových superhrdinských filmov nakoniec stojí pred otázkou: je toto nový úsvit Hollywoodu, alebo posledná šanca kinematografie? 

Ide o prvý seriálový počin režiséra Sama Mendesa (Skyfall, 1917) a v hlavných úlohách sa predstavia herci  Aya Cash, Billy Magnussen, Lolly Adefope, Himesh Patel, Jessica Hynes či Daniel Brühl.

From - 3. séria (nové epizódy každý týždeň)

Okrem ostatných projektov postupne dostávame aj nové epizódy tretej série chváleného seriálu From (Cesta von). Seriál odhaľuje tajomstvo mesta, ktoré uväzní každého, čo doň vstúpi.

Zúfalí obyvatelia chcú viesť aspoň zdanlivo normálny život a hľadajú cestu von. Tretia séria má zatiaľ vonku dve epizódy, pričom fanúšikovia krochkajú blahom. Pokiaľ si tomuto seriálu ešte nedal šancu, je najvyšší čas to napraviť.

Roller Jam - reality šou (10. október)

Máš chuť na niečo poriadne bizarné a zároveň štýlové? V Roller Jam sa najlepšie tímy stretnú o titul najlepšieho amerického tanečného tímu na kolieskových korčuliach.

Odmena je viac než lákavá - 150-tisíc dolárov (136-tisíc eur) a príspevok 10-tisíc (9-tisíc eur) pre miestne klzisko. Celou šou bude sprevádzať speváčka a herečka Jordin Sparks, ktorá bola nominovaná na cenu Grammy a je držiteľkou niekoľkých platinových ocenení.

Une Amie Dévouée - miniséria (11. október)

Tento psychologický thriller je voľnou adaptáciou investigatívnej knihy La Mythomane du Bataclan od Alexandra Kauffmanna, ktorú vydalo vydavateľstvo Éditions Goutte d‘Or v roku 2021. Autor opisuje pokus ženy, usvedčenej z podvodu, domáhať sa práv svojej obete prostredníctvom svojich spojení s Life for Paris, združením obetí útokov z 13. novembra 2015.

Keď sa zrodila myšlienka založiť združenie, Chris sa stala jeho dôležitou súčasťou. Ako však vplyv a konexie skupiny rastú, nezrovnalosti v jej príbehu vyvolávajú podozrenie. Ako ďaleko však bude ochotná táto žena zájsť?

Niekto, niekde - 3. séria (27. októbra)

Napriek rozľahlým plániam a nekonečným prériám môže Kansas niekomu, ako je Sam Miller, pripadať zväzujúci. V seriáli inšpirovanom životom Bridget Everettovej hrá táto komička a speváčka samu seba v úlohe Sam, ktorá navonok vyzerá ako pravá Kansasanka, ale do svojho rodného mesta tak celkom nezapadá.

Bojuje so stratou a sebaprijatím a záchranou je pre ňu spev, v ktorom nachádza útechu. Ten ju zavedie na cestu sebapoznania a do spoločenstva podobne zmýšľajúcich outsiderov, ktorí zdanlivo tiež nikam nepatria, ale nevzdávajú sa. Vďaka nim Sam pochopí, že nájsť spriaznené duše i svoje miesto vo svete je možné kdekoľvek.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. október 2024 10:02