Októbrové novinky na Disney+Disney, ABC
StoryEditor

Čo sledovať v októbri na Disney+? Priprav sa na objavovanie Amazonky aj psychologický hororový thriller

Miroslav Kamody01.10.2024., 15:00h

Jesenné počasie doslova láka pod deku pred telku. Čo si pustíš ako prvé?

Lajkuj Brainee.sk na

Jeseň je definitívne tu, čo znamená, že ľudia sa rozdelia na dva veľké tábory - tých, ktorí milujú jesenné prechádzky a prírodu odetú do všetkých farieb hnedej a oranžovej - a potom tých, ktorí chcú zostať sedieť doma pod dekou s čajom v ruke a čítať si knihu či sledovať telku.

A pokiaľ patríš do druhej skupiny, máme pre teba nálož nových tipov, čo si pozrieť na streamovacej platforme Disney+. Čo si ako prvé pozrieš ty? 

image

VIDEO Tretí Avatar, Toy Story 5, Snehulienka aj Rodinka Úžasných 3. Disney ukázalo, aké novinky chystá na najbližšie roky

Zadrž dych - film (3. október)

Psychologický hororový thriller so Sarah Paulsonovou a Ebonom Moss-Bachrachom, ktorý ťa zavedie do Oklahomy tridsiatych rokov 20. storočia. V dome rodiny Bellumovcov, v údolí plnom mrakov prachu, ktoré zakrývajú slnko, sa začnú diať zvláštne veci.

La Máquina - miniséria (9. október)

V deň premiéry si užiješ všetkých šesť častí pôvodnej minisérie La Máquina s Gaelom Garcíom Bernalom, Diegom Lunom a Eizou Gonzálezovou v hlavných úlohách. Seriál rozpráva príbeh Estebana „La Máquina“ Osunu (Bernal), ktorý sa po zdrvujúcej prehre ocitá na dne svojej boxerskej kariéry. Našťastie pre neho je jeho manažér a najlepší priateľ Andy Lujan (Luna) odhodlaný dostať ho späť na vrchol.

Expedícia: Amazonka - dokument (11. október)

Spolu s bádateľmi National Geographic preskúmaš, ako vyzerá jeden z neoddeliteľných a nekonečne čarovných zdrojov našej planéty. Od ľadových prameňov mohutnej Amazonky až po jej sladkovodné zdroje siahajúce až po Karibik. Ak nedáš dopustiť na kvalitné dokumenty, tento si rozhodne zamiluješ.

Návrat na Las Sabinas - seriál (11. október)

V októbri sa môžeš tešiť aj na sedemdesiatdielny pôvodný španielsky seriál Regreso a Las Sabinas, ktorý prinesie každý pracovný deň jednu novú časť. Seriál sleduje odcudzené sestry Molinové, ktoré sa po rokoch vracajú do svojho rodného domu Las Sabinas, aby sa starali o svojho chorého otca. Tu sa otvoria rany, ktoré čas ešte nezahojil, pretože sestry musia čeliť minulosti, starým láskam a rodinným tajomstvám.

Rivali - miniséria (18. október)

Britský pôvodný seriál Rivali je očakávaný osemdielny počin na motívy slávneho románu Dame Jilly Cooperovej. Seriál sa odohráva na pozadí drámy, excesov a šokujúcich výstrelkov mocenskej spoločenskej elity Anglicka 80. rokov a bezhlavo sa ponára do nemilosrdného sveta nezávislej televízie v roku 1986. V deň premiéry budú dostupné všetky časti, takže môžeš bez problémov binge-watchovať.

Doktor Odyssey - 1. séria (24. október)

Max (Joshua Jackson) je novým palubným lekárom na luxusnej výletnej lodi, kde personál tvrdo pracuje a ešte intenzívnejšie si užíva. Max a jeho malý, ale nadaný lekársky tím ďaleko od brehu riešia nielen jedinečné medicínske krízy, ale aj svoje vlastné.

Okrem Joshuu Jacksona a Dona Johnsona sa v hlavných úlohách objavia Phillipa Soonová a Sean Teale. Za seriálom, ktorý produkuje 20th Television v spolupráci s Ryan Murphy Television, stoja Ryan Murphy, Jon Robin Baitz a Joe Baken. Joshua Jackson a Don Johnson pôsobia aj ako výkonní producenti. Paris Barclay je režisérom a pôsobí ako výkonný producent. Výkonnými producentmi sú aj Eric Paquette, Alexis Martin Woodallová, Eric Kovtun, Scott Robertson a Nissa Diederichová.

Denník z ciest: Bruce Springsteen and The E Street Band - dokument (25. október)

Už 25. októbra sa na obrazovky dostane nový dokumentárny film Denník z ciest: Bruce Springsteen and The E Street Band, ktorý ponúka doteraz najhlbší pohľad na vznik legendárnych živých vystúpení tejto kapely aj na zákulisie jej svetového turné v rokoch 2023-2024. Pokiaľ teda patríš k fanúšikom jeho hudby, tento dokument by si rozhodne nemal zmeškať.

Aby toho nebolo málo, v najbližších týždňoch sa môžeš tešiť na najnovšie epizódy Za všetkým hľadaj Agátu, Only Murders In The Building, Simpsonovcov, The Old Man, In Vogue: Tie roky 90-te, 9-1-1, ale napríklad aj na 21. sériu seriálu Klinika Grace.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. október 2024 10:02