Ponuka Netflixu na októberNetflix, Studio Ghibli/
StoryEditor

Sychravé počasie je tu, s týmito novinkami od Netflixu budeš mať super pohodový víkend. Čo prinesie platforma v októbri?

Miroslav Kamody02.10.2024., 16:00h

Netflix potvrdzuje, prečo je najpopulárnejšou streamovacou platformou na celom svete. Čo ponúka v októbri?

Lajkuj Brainee.sk na

Aj teba to pri pohľade na počasie za oknom láka rovno pod deku s dobrou knihou či na gauč pred telku? Pokiaľ patrí do druhého tábora, máme pre teba prehľad októbrových noviniek, ktoré si pre svojich predplatiteľov pripravila streamovacia platforma Netflix. Čomu dáš z novej ponuky prednosť? 

Unsolved Mysteries - 5. séria (2. október)

Netflix hneď začiatkom mesiaca prinesie úspešnú dokumentárnu sériu o podivných a zdanlivo nevysvetliteľných prípadoch zmiznutí, vrážd či ne/skutočných udalostiach. Už piata séria dokazuje, že fanúšikovia tohto programu stále nemajú dosť a túžia si zakonšpirovať o rôznych prípadoch v minulosti. Patríš k nim aj ty?

V háji - film (3. október)

Ak si myslíš, že máš blbý deň, Conny ťa rozhodne prekoná. Keď jedného dňa inštaluje televízor v dome zákazníka, napadnú ho a on stratí vedomie. Preberá sa vedľa tela cudzieho muža, no nikto mu samozrejme neverí, takže ho odsúdia na 18 rokov väzenia. Tu však problémy nekončia - dvojica zločincov si ho pomýli s profesionálnym pilotom a zapoja ho do plánov na útek.

Aj keď váha nad útekom, následne dostane telefonát, že niekto pozná skutočného vinníka jeho prípadu. A do toho všetkého ešte musí svojej dcére zohnať na narodeniny koňa. Snímka je remakeom švédskej kriminálnej komédie z roku 1988 a ak sa nová verzia minimálne vyrovná svojej predlohe, bude sa na čo pozerať!

Kto sa v tebe skrýva - film (4. október)

Pokiaľ máš rád horory s poriadnou dávkou čierneho humoru, tento film je pre teba ako stvorený. Pozrieme sa v ňom na rozlúčku so slobodou niekoľkých priateľov z vysokej školy, ktorú nečakane naruší nezvaný hosť s tajomným kufrom. Inak veselé stretnutie sa rýchlo zmení na smrtiacu psychologickú hru, ktorá postupne odhalí povahu každého z priateľov.

The Menendez Brothers - dokument (7. október)

Na streamovacej platforme stále trenduje seriál Monster: The Story of Lyle a Erik Menendez. V novom dokumente to však nie sú herci, ale samotní bratia, ktorí rozprávajú svoju verziu príbehu. Mrazivá výpoveď prípadu, ktorý zamestnáva verejnosť už 30 rokov, tak pridáva úplne nový pohľad na celú kauzu.

Chlapec a volavka - animák (7. október)

Najnovší oscarový animák prichádza na Netflix. Dospievajúci chlapec Mahito sa s otcom presťahuje na vidiecke sídlo ďaleko od hektického Tokia. V novom domove sa zoznámi so svojráznou hovoriacou volavkou, ktorá ho láka na preskúmanie záhadnej opustenej veže.

V nej Mahito objaví magický svet, ktorému vládne tajomný starec. Na ceste za poznaním sa stretne so statočným dievčaťom Himi, armádou papagájov aj roztomilými stvoreniami Warawara. Pokiaľ si tento animák ešte nevidel, rozhodne je na to najlepšia príležitosť.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft - seriál (10. október)

Kto by nepoznal ikonickú hernú/filmovú nebojácu hrdinku menom Lara Croft. Zatiaľ čo filmy sa príliš veľkých ovácií nedočkali, Netflix to preto skúša s animovaným seriálom, ktorý môže priniesť svieži vietor do herných interpretácií. Lara Croft sa v novom projekte vydá na cestu okolo celého sveta, aby vyriešila prastarú záhadu a zároveň sa pritom vyrovnala s vlastnou minulosťou.

Vojna a povstanie - film (11. október)

Čchon-jong je vynikajúci šermiar a jeden z najlepších bojovníkov v krajine. Býval otrokom vo vplyvnej vojenskej rodine svojho priateľa z detstva Jong-ryeo. Zatiaľ čo Čchon-jong preukazuje svoje schopnosti na bojovom poli, Jong-ryeo teraz slúži ako osobný strážca kráľa.

Keď Japonci zaútočia na kráľovstvo, obaja priatelia sa nečakane ocitnú tvárou v tvár vojnovému chaosu - a uvedomia si, že teraz bojujú na opačných stranách. Dramatický vojnový film si budeš môcť na streamovacej platforme užiť už v polovici mesiaca.

Spravodlivosť - film (16. október)

Aj Poliaci vedia točiť kvalitné filmy. V tomto konkrétnom dostane prepustený policajt na začiatku 90. rokov šancu vrátiť sa k svojmu starému životu. Spolu s mladým vyšetrovateľom musia dopadnúť skupinu bankových lupičov skôr, než sa o lúpeži dozvie verejnosť. Nebude to však jednoduché - úrady si totiž neprajú žiadnu mediálnu pozornosť.

The Lincoln Lawyer - 3. séria (17. október)

Legendárny právnik sa vracia v tretej sérii obľúbeného seriálu. Mickey Haller, advokát, ktorý namiesto luxusnej kancelárie operuje zo zadného sedadla svojho starého Lincolnu, sa v nových epizódach pustí do veľmi osobného prípadu. A pôjde naozaj o veľa - veď jedna z jeho bývalých klientiek bola brutálne zavraždená.

Vlkolaci z Temného Hvozdu - film (23. október)

Je to ako Jumanji, len úplne iné. Táto francúzska komédia nám ukáže rodinu, ktorá sa počas hrania starej stolovej hry nečakane prenesená do stredovekej dediny. A keďže tu nikto rozhodne neplánuje zostať, musia všetci nájsť spôsob, ako sa dostať domov. To znamená dohrať celú hru podľa pravidiel a zároveň nájsť všetkých vlkolakov!

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. október 2024 14:56