Novinky na Disney+ v septembriDisney/Marvel, LEGO, Lucasfilm
StoryEditor

Čo sledovať v septembri na Disney+? Príchod jesene prinesie nový seriál od Marvelu aj nálož animovaných projektov

Miroslav Kamody04.09.2024., 11:00h

Kopa animovaných projektov, zaujímavé dokumenty aj dvojica televíznych projektov od Marvelu. Čo si vyberieš ty?

Lajkuj Brainee.sk na

September sa na Disney+ bude niesť v znamení módy, bosoriek aj zničujúcej vášne. Anna Wintourová s ostatnými šéfredaktormi Vogue divákov spolu s hviezdami šoubiznisu zavedie na cestu časom do módneho sveta 90-tych rokov a bosorka Agáta Harknessová sa vydá Cestou hrôz v napínavom seriáli od Marvel Television Za všetkým hľadaj Agátu. Na čo všetko sa s príchodom jesene môžeš na streamovacej platforme tešiť?

Hovor mi klamstvá - 2. séria (4. september - dostupné všetky časti naraz)

Druhá séria sa začína návratom Lucy Albrightovej (Grace Van Patten) a Stephena DeMarca (Jackson White) na vysokú školu, a to po dramatickom rozchode na začiatku leta, kedy sa spolu prestali rozprávať.  Aj napriek napätému ovzdušiu sa ocitajú v novej verzii ich návykovej dynamiky, ktorá je zúrivá a nevyhnutná zároveň. Medzitým sa príbeh rozširuje aj o hlbšie príbehy zo života ich priateľov.  

LEGO projekty - seriál (4. a 13. september - dostupné všetky časti naraz)

Spoločnosť LEGO sa spojila s dvojicou legendárnych spoločností pod hlavičkou Disney, aby nás vrátila do detstva v staronovej „kockovej” podobe. 4. septembra LEGO Pixar: Kockohry, kde sa vrátime k postavám z obľúbených filmov štúdia Pixar v piatich rôznych dobrodružstvách.

Okrem toho nás 13. septembra čaká premiéra LEGO Star Wars: Prestavajme galaxiu. V ňom uvidíme, ako sa celá preďaleká galaxia zmení, keď obyčajný pastier nerfov objaví jedijský artefakt.

In VOGUE: Tie roky 90-te - seriál (Volume I: časti 1-3 – 13. septembra, Volume II: časti 4-6) – 20. septembra)

Deväťdesiate roky predstavovali obdobie, kedy luxusná móda prešla veľkými zmenami a stala sa súčasťou kultúry bežných ľudí. V tomto historickom seriáli ti najznámejšie celebrity zo sveta módy, filmu a hudby spolu so Annou Wintourovou a ostatnými šéfredaktormi Vogue odhalia najvýznamnejšie okamihy z módneho a popového sveta v 90. rokoch.

Za všetkým hľadaj Agátu - seriál (19. september - premiéra dvoch častí naraz)

Istý podozrivý mladík oslobodí neslávne známu bosorku Agátu Harknessovú spod kliatby. Bezmocnú a zraniteľnú Agátu zaujme mladíkova ponuka vydať sa legendárnou Cestou hrôz, na ktorej číhajú mnohé nástrahy a skúšky. Bosorka, ktorá prežije a Cestou hrôz zdarne prejde, získa to, čo jej najviac chýba. Spoločne so záhadným mladíkom založí Agáta nový koven a s ďalšími tromi bosorkami a jednou civilistkou sa vydajú Cestou hrôz.

Ayla a Mirrors - seriál (27. september - päť častí každý týždeň)

Streamovacia platforma Disney+ prinesie svojim divákom aj čisto španielsky projekt. Je jasné, že tento seriál bude cieliť na mladšieho diváka (skôr diváčky). Synopsa je značne strohá - Ayla po strate pamäti znovu objaví svoju vášeň pre tanec vďaka skupine Mirrors. Je však jasné, že nás čaká množstvo tanca a tínedžerských problémov, ktorých sa nájde nejeden divák.

Disney+ sa v septembri skutočne zameria najmä na animované projekty. Tešiť sa môžeš na nové epizódy 4. série Ďalekého severu (25. september), ktorý mapuje dobrodružstvá rodiny Tobinovcov na Aljaške, kde sa slobodný otec Beef snaží udržať svoje deti nablízku. 

Aby toho nebolo málo, nové dobrodružstvá prinesie aj druhá časť 14. série Bob‘s Burgers (4. september), animovanom seriáli, v ktorom sa majiteľ bistra s hamburgermi sa snaží udržať svoj podnik na vodou spolu so svojou manželkou a ich tromi deťmi. Dorazí aj druhá séria Hit-Monkey od Marvelu (11. september), kde sa hlavný hrdina snaží uniknúť pred svojím životom zabijaka a Bryce sa snaží napraviť, čo spôsobil.

Na svoje si však prídu aj fanúšikovia dokumentov. National Geographic prinesie dvojicu zaujímavých projektov - 4. septembra si odbije premiéru Arktický výstup s Alexom Honnoldom, ktorý zamieri do Grónska zdolať obrovský morský útes. 25. septembra dorazí zase dokumentárny film s jednoduchým názvom Leť, ktorý je portrétom troch párov, ktoré sa venujú jednému z najnebezpečnejších športov na svete – BASE jumpingu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. september 2024 11:02