Iba vraždy v budoveDisney/Hulu
StoryEditor

Čo pozerať na Disney+ v auguste? Z noviniek poteší najmä nová séria Iba vraždy v budove a seriál zo sveta Star Wars

Miroslav Kamody02.08.2024., 08:00h

Augustová ponuka Disney+ je chudobnejšia, no aspoň sa vracia jeden z najväčších hitov tejto streamovacej platformy!

Lajkuj Brainee.sk na

Počas leta to niekedy môže vyzerať, akoby sa nám vôbec nič nechcelo robiť. A pri pohľade na augustové novinky streamovacej platformy to vyzerá podobne. Ešte predtým, než sa naplno rozbehne nádielka septembrových premiér, sa môžeme tešiť najmä na štvrtú sériu seriálového hitu Iba vraždy v budove. Čo okrem toho platforma ponúkne?

Are You Sure?! - seriál (8. august)

Si pripravený na nepredvídateľnú a vzrušujúcu cestu Jimina a Jung Kooka z BTS? Toto slávne duo nás v novom projekte zoberie na bláznivú cestu po ikonických svetových pamiatkach. Dvojica sa ešte minulý rok vybrala objavovať svet - tesne predtým, ako boli nútení nastúpiť na povinnú vojenskú službu vo svojej domovine. Dokončia spoločnú cestu bezpečne?

Solar Opposites - 5. séria (12. august - dostupné všetky časti naraz)

Seriál sa sústreďuje okolo Korva, Terryho, Jesseho a Yumyulacka – rodiny mimozemšťanov, ktorá stroskotala na Zemi a sú nútení tu zostať. Rodina pochádza z Planet Shlorp, pokročilého mimozemského sveta, ktorý vyslal sto lodí – každá s dvomi dospelými a ich replikantmi – na kolonizáciu nových planét krátko predtým, ako ich domovskú planétu zničil asteroid.

Seriál okrem iného obsahuje paralelné dejové línie, z ktorých najvýznamnejší sleduje spoločnosť ľudí zmenšenú replikantom Yumyulackom a uväznených v teráriu známom ako „stena“. Tieto epizódy sú zvyčajne aj najzaujímavejšie. O projekt sa postarali tvorcovia Ricka a Mortyho, takže pokiaľ patríš k fanúšikom, rozhodne daj šancu aj Solar Opposites.

Star Wars: Dobrodružstvá malých Jediov - 2. séria (14. august - dostupné všetky časti naraz)

Malí Jediovia podnikajú misie naprieč galaxiou, aby sa pokúsili zabrániť vzostupu pirátov. Seriál, ktorý sa zameriava na najmladšieho diváka, sa stretol s pozitívnym prijatím, druhá séria zrejme nebude výnimkou. Ide o ľahšie príbehy, ktoré čerpajú z mytológie Star Wars, nijakým zásadným spôsobom však s nimi nesúvisia.

Na palube OceanExplorer (19. august - dostupné všetky časti naraz)

Seriál režiséra Jamesa Camerona zavedie divákov na palubu OceanXplorera, najmodernejšej výskumnej lode, aká bola kedy postavená, aby preskúmala najvzdialenejšie hranice svetových oceánov.

Dôkladne vybraný tím odvážnych prieskumníkov a vedcov, vyzbrojených pokročilou technológiou, sa vydáva na celosvetovú odyseu, aby prostredníctvom skúmania života zvierat a ich ekosystémov vyriešil niektoré z najväčších záhad oceánu.

Iba vraždy v budove - 4. séria (27. august - nová časť každý utorok)

Vo štvrtej sérii seriálu Iba vraždy v budove sa naše amatérske podcastové trio vyrovnáva so šokujúcimi udalosťami z konca tretej série, ktoré sa týkajú Charlesovej dvojníčky a priateľky Sazz Pataki. Vyšetrovanie ich zavedie až do Los Angeles, kde hollywoodske štúdio pripravuje film o ich podcaste Iba vraždy v budove.

Keď sa Charles, Oliver a Mabel náhlia späť do New Yorku, ocitnú sa na ešte veľkolepejšej ceste – na opačnom konci nádvoria postupne prenikajú do zvrátených životov obyvateľov Západnej veže Arconia. Seriál patrí k najväčším hitom streamovacej platformy, a tak sú očakávania fanúšikov poriadne vysoké.

Okrem toho sa môžeš tešiť aj na štvordielny seriál Tyran. V ňom sa Spojené štáty sa dozvedia o tajnom kórejskom projekte. Otázkou však zostáva, kto napokon získa jeho vzorku?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. september 2024 01:31