Záber z filmu OppenheimerUniversal Pictures
StoryEditor

Čo sledovať na SkyShowtime v marci? Na obrazovky konečne dorazí Oppenheimer, nálož seriálov aj drzý film o psoch

Miroslav Kamody08.03.2024., 14:00h

Priprav sa na explozívnu premiéru aj nové epizódy obľúbených seriálov. Čo všetko prinesie marec na SkyShowtime?

Lajkuj Brainee.sk na

Streamovacia platforma SkyShowtime prednedávnom oznámila veľké novinky. Okrem toho však v rámci marcovej ponuky prináša film, ktorý môže už o niekoľko hodín zavŕšiť úspešnú žatvu cenných sošiek na Oscaroch. Ide o Oppenheimera, príbeh otca atómovej bomby od Christophera Nolana.

SkyShowtime však okrem toho prinesie aj nálož nových seriálov, drzý film o psoch či emotívna snímka s Woodym Harrelsonom v hlavnej úlohe. Jedno je isté, z toho zoznamu si vyberie naozaj každý!

Sexy Beast - seriál (epizódy 1-4 od 7. marca, 5-8 od 25. apríla)

James McArdle hrá Gala Dovea a Emun Elliott sa predstaví ako Don Logan – títo dvaja sú najlepší priatelia a malomestskí zlodeji, ktorí si užívajú život vo východnom Londýne 90. rokov. Na scéne sa zjaví Deedee Harrison, okúzľujúca hviezda filmov pre dospelých, ktorej ambície vziať osud do vlastných rúk a jej milostný vzťah s Galom Doveom ju vystavujú nebezpečenstvu.

Stephen Moyer sa predstaví ako zákerný Teddy Bass, ktorého meno sa začína objavovať vo svete zločinu, a ktorý naláka Gala a Dona do svojej kriminálnej siete. Tamsin Greig je Donova patologicky manipulatívna a desivá staršia sestra Cecilia.

Mary & George - seriál (7. marec, nová epizóda každý týždeň)

Seriál Mary & George je inšpirovaný neuveriteľným skutočným príbehom Mary Villiers, ktorá priviedla svojho krásneho a charizmatického syna Georga k tomu, aby zviedol kráľa Jakuba I. a stal sa jeho všemocným milencom. Vďaka nevídaným intrigám sa dvojica zo skromných začiatkov stala najbohatšími, najvýznamnejšími a najvplyvnejšími hráčmi, akých kedy anglický dvor zažil.

A keďže Anglicko ohrozovala španielska invázia a v uliciach vládol nepokoj, nemohlo byť v stávke viac. Mary & George je až mimoriadne odvážna historická psychodráma o hanebnej matke a synovi, ktorí spriadajú intrigy, zvádzajú a zabíjajú, aby dobyli anglický dvor a spálňu kráľa Jakuba I. 

The Envoys - 2. séria (15. marec)

V druhej sérii sa kňazi Pedro Salinas (Méndez) a Simón Antequera (Silvestre) ponoria do siete záhad a vrážd v galícijskom kláštore. Keď tri slepé mníšky vydajú svedectvo o údajnom zázraku, boj medzi lžou a vierou sa vyostrí.

Keď sa dostanú hlbšie, dôjde k tragédii v podobe náhlej smrti ich hostiteľa Joaquína. Kňazi sú teraz zapletení do dvojitého vyšetrovania a čelia nielen mystickej, ale aj oveľa pozemskej pravde. Ako sa boj medzi podvodom a vierou stupňuje, táto séria sľubuje napínavé spojenie záhad, vrážd a srdcervúcich momentov. 

Champions - film (15. marec)

Woody Harrelson je hlavnou hviezdou zábavného a srdcervúceho príbehu bývalého basketbalového trénera z nižšej ligy, ktorému súd po sérii nešťastných náhod nariadi, aby trénoval olympijský tím so špeciálnymi potrebami.

Hoci je spočiatku voči potenciálu tímu skeptický, čoskoro si uvedomí, že sa tím môže spoločne dostať ďalej, než si kedy dokázali predstaviť. Táto adaptácia je založená na španielskom filme Campeones, ktorý v roku 2018 získal cenu Goya, a režíroval ho špecialista na komédie Bobby Farrelly (Dumb & Dumber). 

Oppenheimer - film (21. marec)

Od kultového režiséra Christophera Nolana (trilógia The Dark Knight, Interstellar, Tenet a Inception) prichádza jeho prvá životopisná dráma, príbeh o role geniálneho fyzika J. Roberta Oppenheimera pri vývoji atómovej bomby a jeho strhujúcom paradoxe, keď riskoval skazu sveta, aby ho zachránil.

Tento epický príbeh s Cillianom Murphym v hlavnej úlohe legendárneho vedca dopĺňa hviezdne obsadenie vrátane Roberta Downeyho Jr., Matta Damona, Emily Blunt, Josha Hartnetta, Florence Pugh, Josha Pecka a držiteľa Oscara Ramiho Maleka. 

Strays - film (24. marec)

Hovorí sa, že pes je najlepší priateľ človeka, ale čo ak je ten človek hrozný blbec? V takom prípade by mohol byť čas na sladkú pomstu v psom štýle.

V tejto animovanej komédii z produkcie držiteľov Oscara Phila Lorda a Chrisa Millera (Spider-Man: Into the Spider-Verse) sa opustený pes spojí s ďalšími túlavými psami, aby sa pomstil svojmu mizernému majiteľovi, ktorý ho opustil. Vo hviezdnom obsadení sa predstavia Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Randall Park a Isla Fisher. 

Okrem toho môžeš sledovať aj nové epizódy seriálov HALO (2. séria), Ted, The Lovers či The Woman in the Wall, ktorý skúma dedičstvo jedného z najšokujúcejších írskych škandálov – neľudské inštitúcie známe ako Magdalénske práčovne. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
08. apríl 2024 17:23