The KardashiansSwan In The Sky/Twitter
StoryEditor

Nová séria o Kardashiankach? Nuda a prepadák, sťažujú sa diváci

Antiyoutuber11.10.2023., 14:00h

Rodina Kardashianových sa podľa nejedného fanúšika stáva irelevantnou. Reality show The Kardashians bola kritizovaná už predtým, teraz sú ale ohlasy horšie. Nič nové sa v nej nedeje a postavy riešia stále rovnaký spor medzi Kim a Kourtney, ktorý mnohých jednoducho nudí.

Lajkuj Brainee.sk na

Už niekoľko mesiacov sa na sociálnych sieťach špekuluje, že rodina Kardashianových stráca vplyv. Tvrdenia mnohých by mal podporiť tiež nudný dej predošlej série populárnej reality show The Kardashians. Nová séria vyšla minulý týždeň a má oveľa horšie ohlasy, než tá predchádzajúca. Celá rodina sa vraj stáva nepodstatnou, píše sa na portáli Antiyoutuber.cz.

Z obľúbenej show sa stala nudná

Reality show Keeping Up with the Kardashians sa vysielala už od roku 2007 a obľúbilo si ju nespočetné množstvo divákov po celom svete. Vďaka nej mohli fanúšikovia Kardashianiek nahliadnuť do zákulisia obľúbených celebrít a napríklad aj zistiť, aké problémy musia denne riešiť. Obľúbená reality show ale pred dvoma rokmi skončila a nahradilo ju pokračovanie, ktoré nesie názov The Kardashians. To už také obľúbené nie je.

image

Klamstvá, úniky informácií a strach o deti. Kim Kardashian povedala, prečo tak dlho mlčala o problémoch s Kanye Westom

Už pri minulej sérii sa mnohí sťažovali, že sa v jednotlivých dieloch nedeje nič zaujímavé. Počas desať dielov totiž všetky sestry riešili len spor medzi sestrami Kourtney a Kim, ktorý sa týkal prehliadky Dolce & Gabbana. Na prehliadke sa totiž podieľala aj Kim, pre ktorú to vraj bola veľká príležitosť. Konala sa ale len štyri mesiace po svadbe Kourtney, ktorú mala na starosti rovnaká módna značka. Preto si myslí, že jej chcela sestra ukradnúť pozornosť. 

Už vtedy boli diváci unudení a tešili sa na novú drámu v budúcej sérii. „Naozaj ma tie diely nebavia, už aby tu bola nová séria,“ písali vtedy na sociálnych sieťach. Nová séria je síce tu, ale prináša rovnakú drámu ako tá predošlá. A diváci sú ešte znudenejší, než boli predtým. 

Vyšli najavo nové skutočnosti, spor pokračuje

Nejeden divák si tiež myslel, že celá dráma s prehliadkou bola umelo vytvorená len kvôli reality show. Zdá sa ale, že špekulácie nie sú pravdivé, pretože spor stále pokračuje. Sestrám sa síce podarilo nezhody vyriešiť, ale sledovaním jednotlivých dielov predchádzajúcej série museli svoje emócie prežiť znovu. Zároveň obe zistili, čo o sebe navzájom hovoria, a tak sa spor dostal aj do štvrtej série. 

Kourtney údajne kvôli tomu, že zistila, čo o nej niektorí členovia rodiny hovoria, už nechce byť v blízkosti nikoho z nich. Príliš si vraj užíva spoločný život bez drámy s manželom Travisom Barkerom, s ktorým zároveň čaká dieťa. Podľa nej Kim nie je šťastná, pokiaľ nie je pozornosť upriamená na ňu a ani na jej svadbe nebola spokojná. 

image

The Kardashians

Fashion Show Dinner/Twitter

V poslednej dobe tiež rezonovala dráma ohľadom skupinovej konverzácie s názvom Not Kourtney, ktorú Kim v jednej epizóde odhalila. Vraj sa všetci priatelia Kourtney aj zvyšné sestry na ňu v konverzácii sťažujú. Zdá sa ale, že to nebola pravda a členkami konverzácie boli len všetky sestry. 

Nielen, že Kim bola členkou a pravdepodobne tiež zakladateľkou konverzácie bez Kourtney, navyše v jednej z epizód začala hovoriť o jej deťoch. Vraj sa ku Kim chodia na matku sťažovať. Práve kvôli tomu sa teraz mnohí diváci na Kim hnevajú. „Si naozaj zlý človek. Máte konverzáciu len kvôli tomu, aby ste mohli hovoriť zle o Kourtney a teraz ešte vyťahuješ deti. Hnus, si tak zákerná,“ píše jedna z používateliek. 

Síce diváci spor medzi sestrami riešia, zaujíma ich na základe reakcií len kvôli tomu, že sa nič iné nedeje. „Najnudnejší spor v histórii,“ myslí si jedna z nich. Reakcie sú v podstate totožné. Rodina Kardashianových sa vraj stáva nepodstatnou a nové epizódy to dokazujú. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 15:45