Medzi Kim a Westom to už dlhšie škrípe, Kardashianka sa vyjadrila, prečo tak dlho mlčala.Instagram/kim Kardashian/brainee X Canva/
StoryEditor

Klamstvá, úniky informácií a strach o deti. Kim Kardashian povedala, prečo tak dlho mlčala o problémoch s Kanye Westom

mor28.05.2023., 11:40h

Predchádzajúci rok bol pre rapera Kanyeho divokým,najmä po tom, čo na sociálnych sieťach a v rozhovoroch vypustil množstvo antisemitských komentárov. Kim Kardashian sa vyjadrila k tomu, aký dopad mali Kanyeho výroky na ňu aj jej rodinu

Lajkuj Brainee.sk na

Raper si spravil screenshoty správ o ich deťoch, ktoré posielal svojej bývalej manželke, ako aj o tom, čo si myslí o ostatných členoch klanu Kardashianovcov, uvádza sa na portáli Unilad.

image

Najznámejšie konflikty medzi osobnosťami. Na meno si nevie prísť Katy Perry s Taylor Swift, ale aj The Rock a Vin Diesel

Jeho najväčším prešľapom však boli aj tak jeho vyjadrenia a chvály na Adolfa Hitlera za veci, ktoré urobil pre Nemecko. Výsledkom bolo, že Ye stratil obchodné zmluvy s viacerými značkami ako napríklad Adidas a jeho zarytá fanúšikovská základňa sa od neho začala pomaly dištancovať.

Pre Kim a jej najbližší kruh bolo ťažké sledovať, ako sa všetky tieto okolnosti odohrali len v priebehu niekoľkých mesiacov. Téme sa teda začali venovať aj v najnovšej epizóde seriálu Kardashians.

image

Adidas kvôli Kanyemu Westovi zrejme príde o pol miliardy. Tenisky, ktoré ležia na sklade, možno spália na popol

Láme jej to srdce

Kim priamo do kamery svetu hovorí, že „v súvislosti s Kanyem sa toho práve teraz deje veľa ... Myslím, že v tejto chvíli všetko, čo Kanyemu napíšem, bude zverejnené na internete.”

Kim sa tiež vyjadrila, že vie zniesť veľa vecí, ale láme jej srdce, keď vidí a komunikujú s mamou, na ktorú Westove kontroverzné výroky a akcie dopadajú s ťažkosťou.

Keď sa však zhovára so svojou mamou Kris Jenner, je viac úprimná a hovorí, aké hektické je snažiť sa komunikovať s Kanyem, kým sa na nich upriamujú pohľady z celého sveta.

Klame a my mlčíme

„Celé ráno som mala záchvat úzkosti, mala som pocit, že celý deň mám problém s dýchaním. Viete, ako keď ste na pokraji zrútenia... tak som sa cítila celý deň,” povedala.

image

Sága Twitter-West pokračuje. Musk dal raperovi opäť stopku

Kim dodala: „Aj napriek všetkému šialenstvu, čo o nás Kanye hovorí, nikdy nič nekomentujem a nikdy nič nezverejňujem... Vymyslel o nás ten najšialenejší príbeh a my mlčíme, mlčíme. Všetky tie klamstvá...”

Kim spomenula aj sexuálnu nahrávku s Westom, ktorá unikla a pre ktorú cíti teraz poníženie. „Všetky jeho naprieky budú jedného dňa pre deti oveľa škodlivejšie, než teraz pre mňa nejaká uniknutá nahrávka. Ja tu budem ešte sedieť a nevyjadrovať sa, pretože viem, že to jedného dňa moje deti ocenia.”

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 01:30