Januárové novinky na Disney+Disney+
StoryEditor

Čo pozerať na Disney+ v januári: Svet mužského striptízu, Star Wars či problémy dospievajúcej dcéry Satana

Miroslav Kamody06.01.2023., 08:00h

Pozri si prehľad noviniek, ktoré ťa čakajú v januári na streamovacej platforme Disney+.

Lajkuj Brainee.sk na

Nový rok, staré zvyky. Teda, pokiaľ v tvojom prípade platí, že si fanúšik streamovacej platformy Disney+ a nenecháš si ujsť čerstvé novinky, ktoré si pre teba „veľký myšiak” na január pripravil.

Tešiť sa môžeš nielen na pokračovanie skvelého animovaného seriálu zo sveta Star Wars, očakávaný seriál o mužskom striptíze či príbeh o dospievajúcej dcére, ktorú jej matka splodila zo Satanom.

image

Seriálový svet Hviezdnych vojen sa rozrastie. Pozri sa, čo všetko vieme o Star Wars: Ahsoka

Star Wars: Bad Batch - 2. séria (4. január)

Hneď na začiatku roka sa môžeš tešiť na pokračovanie obľúbenej animovanej série zo sveta Star Wars. Od udalostí na Kamine ubehli už celé mesiace a Chybná várka po páde Republiky pokračuje v putovaní cez územie Impéria.

Počas napínavých žoldnierskych misií, ktoré ich zavedú na nové nebezpečné miesta, im cestu skrížia priatelia aj nepriatelia, známi i neznámi. Užiť si môžeš dve časti naraz, ďalšie na platformu dorazia každý týždeň.

Amsterdam - film (4. január)

Uznávaný filmár David O. Russell prináša originálnu detektívku o troch blízkych priateľoch, ktorí sa ocitnú uprostred jedného z najšokujúcejších sprisahaní v amerických dejinách.

V príbehu, ktorý spája skutočnosť a fikciu, hrajú Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek a Robert De Niro. Snímka síce nezbiera príliš nadšené reakcie kritikov, no vzhľadom na hviezdne obsadenie stojí aspoň za zhliadnutie.

Koala Man - 1. séria (9. január)

Seriál prináša príbeh otca v strednom veku Kevina a jeho nie tak celkom tajnej identity. Jeho jedinou supersilou je neutíchajúca vášeň pre dodržiavanie pravidiel a vyňuchávanie drobných zločinov v meste Dapto. Hoci sa môže zdať, že ide o typické austrálske predmestie, na nič netušiacich Daptoňanov číhajú diabolské kozmické aj ľudské sily.

Koala Man je pripravený vyčistiť svoje rodné mesto od zla a do svojich dobrodružstiev často zapája aj svoju frustrovanú rodinu. Urobí čokoľvek, aby porazil naničhodníkov, nadprirodzené príšery alebo, čo je ešte horšie, aj hlupákov, ktorí nevynášajú svoje smetné koše v stanovené dni. Naraz si môžeš pozrieť celý seriál.

Vitajte v Chippendales - 1. séria (11. január)

Rozsiahla kriminálna sága Vitajte v Chippendales rozpráva škandalózny príbeh indického prisťahovalca Somena „Stevea“ Banerjeeho.

Ten sa stal nečakaným zakladateľom najväčšieho impéria mužského striptízu na svete a nedovolil, aby mu pritom čokoľvek stálo v ceste. Ide o pôvodný Disney+ seriál, pričom všetky epizódy si budeš môcť pozrieť naraz.

Teritórium - dokument (13. január)

Strhujúci pohľad na boj pôvodných obyvateľov etnika Uru-eu-wau-wau proti neoprávnenému odlesňovaniu, ktoré v brazílskej Amazónii spôsobujú farmári a nelegálni usadlíci.

Film prostredníctvom úžasných záberov zavedie divákov do komunity etnika Uru-eu-wau-wau, pričom dáva priestor aj tým, ktorí nelegálne vypaľujú a klčujú chránenú pôdu pôvodného obyvateľstva.

Malá diablica - 1. séria (18. január)

Trinásť rokov po oplodnení Satanom sa zdráhavá matka a jej diabolská dcéra pokúšajú žiť obyčajný život v štáte Delaware. Neustále ich však obťažujú obludné sily a Satan, ktorý túži po opatrovníctve duše svojej dcéry. 

Túto príjemnú animovanú bizarnosť si budeš môcť pozrieť v polovici mesiaca s tým, že na platforme sa naraz objavia všetky epizódy.

Neobyčajná - 1. séria (25. január)

Vitaj vo svete, kde sa u všetkých ľudí nad 18 rokov vyvinie superschopnosť. U všetkých okrem 25-ročnej Jen, ktorá má pocit, že zaostáva. Jej spolubývajúce Carrie, Kash a záhadný najdúch ju našťastie nenechajú upadnúť do hlbokej sebaľútosti.

Stratená vo veľkom a mätúcom svete a vyzbrojená len trochou nádeje a veľkým zúfalstvom sa Jen vydáva na cestu za objavením vlastnej potenciálnej superschopnosti. Popritom však možno zistí, že skrátka stačí byť v pohode. Užiť si budeš môcť všetky epizódy naraz.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 15:08