Loki sa budúci rok vráti s druhou sériou.One Media/Youtube
StoryEditor

VIDEO Disney+ zverejnilo ochutnávku druhej série obľúbeného seriálu Loki. Čo o nej vieme?

Nikola Michalkova22.12.2022., 11:00h

Určite ti neuniklo, že postava Loki, ktorú poznáme z Marveloviek, dostala svoj vlastný seriál, v ktorom hlavný hrdina bojuje so svojimi vlastnými problémami. Disney+ zverejnilo menšiu ochutnávku o druhej sérii. Kedy sa jej dočkáme?

Lajkuj Brainee.sk na

Úžasný Tom Hiddleston v role Lokiho je pravdepodobne pre každého fanúšika nezabudnuteľný. Mohli sme ho vidieť v rôznych filmoch od Marvelu. Postava dostala aj svoj vlastný seriál, ktorý nám ponúkol hlbší náhľad do samotnej postavy Lokiho. Zatiaľ sa mu ušla len jedna séria, ale to sa má budúci rok zmeniť a Loki tak dostane druhú sériu. 

Kedy vyjde?

Určite ťa zaujíma, kedy Lokiho uvidíš na obrazovkách. Síce si ešte chvíľu budeš musieť počkať, dobrou správou je, že vyjde už budúci rok. Presný dátum, kedy druhá séria bude mať premiéru, známy nie je, isté je, že ju budeme môcť očakávať budúci rok. Na svojom Instagrame sa uvádza, že druhá séria by mohla vyjsť niekedy v lete 2023. 

image

Tom Cruise ako Iron Man a Tom Hiddleston ako Thor. Títo herci si takmer zahrali ikonických superhrdinov

Predstaviteľ Lokiho sa po potvrdení druhej série vyjadril: „Som vďačný, že sme robili prvú sériu a stále nie som celkom schopný spracovať to, že sa púšťame do druhej. Som tak nadšený z toľkých možností. Už teraz vedieme diskusie. Hlboké, nemôžem sa dočkať, keď začnem,“ uvádza sa na portáli Digital Spy. 

„Chcem sa poďakovať publiku, pretože bez neho by sme neboli schopní vytvoriť druhú sériu. Dúfam, že prvá séria bola plná prekvapení. A myslím si, že druhá bude o niečo viac prekvapivejšia.“

Kevin Feige z Marvel Studios sa pre Collider v auguste 2021 vyjadril, že druhá séria už prebieha a pomaly sa vyvíja. Herec Tom bol videný na natáčaní v júli tohto roku s typickým atramentovo čiernym účesom, vďaka ktorému je Loki zapamätateľný. Vďaka tomu si môžeme byť istí, že sa nová séria pripravuje a nie je to len klamstvo. Aspoň malá útecha, keďže vôbec nevieme, kedy presne sa môžeme tešiť na Lokiho a jeho nové dobrodružstvá. 

Koho v druhej sérii uvidíme?

Marvel si svoje tajomstvá chráni, preto nie je prekvapením, že si obsadenie tiež necháva pre seba. Jedinou postavou, ktorou si môžeme byť istí, je Loki, ktorého stvárni známy, dobrý Tom Hiddleston.

Okrem neho by sa mali vrátiť všetci herci, ktorí sa objavili aj v prvej sérii. Preto musíme len dúfať, že to je pravda. Tom v rozhovore potvrdil, že sa v druhej sérii objaví viac scén s Lady Loki, viac aligátorov pijúcich víno z detského bazéna a rozhodne viac scén s Casey. Ak si pozabudol na tieto mená, určite ti odporúčame pozrieť si prvú sériu znovu, aby si bol na druhú pripravený. „Áno, áno, môžete sa tešiť na viac scén s Casey. Ale nemôžem povedať nič viac, pretože to ani neviem. Je toľko hesiel a prístupových kódov, ktoré musím vyplniť, len aby som sa mohol pozrieť na stránky, na ktorých som, a funguje to tak, že sa veci neustále menia skvelým spôsobom,“ vyjadril sa Cordero. 

Vráti sa aj herečka Gugu Mbatha-Raw ako Ravonna Renslayer. V rozhovore pre Digital Spy v decembri 2021 potvrdila, že sa vráti, ale nemá tušenie, čo jej charakter v novej sérii bude čakať. „Úprimne, vôbec neviem, kam to pôjde. Mám pocit, že je tu toľko potenciálu, najmä keď sa zaoberáš časom, ako to robí Renslayer. Takže naozaj neviem.“

O čom môže byť druhá séria?

Koniec prvej série v súčasnosti rozpútal mnohé teórie. Keďže seriál skončil kataklyzmatickou katastrofou, ktorá vytvorila multivesmíry, mnohí teoretizujú, že to vyvolalo chaos priamo u Doctora Strangea – Multiverse of Madness. 

Samozrejme, stále je tu Loki, ktorý musí bojovať so Sylviinou zradou a následkami jej konania. Okrem toho je tu tiež Mobius, s ktorým sa treba vysporiadať tiež. Vzhľadom na to, že si už nepamätá, kto Loki je, vyzerá to tak, že „náš“ Loki bol z tohto vesmíru vymazaný a nahradený inou verziou. A tu nastáva otázka, čo urobí Loki, keď je opäť sám? 

Tom naznačil možný kontext, ktorý sa v druhej sérii môže objaviť. „Bohužiaľ, nemôžem nič povedať, ale na konci šiestej epizódy v prvej sérii, sa Loki vracia do TVA. Je dosť traumatizovaný, dosť emotívny a snaží sa vysvetliť, čo sa stalo Mobiusovi, ale Mobius ho nespoznáva. Potom sa obráti a pozrie na sochu časomeračov, ale nie je to socha Časomiery, ale niekoho iného. A asi začneme odtiaľ.“

Je tu možnosť, alebo skôr špekulácia, že by sa v druhej sérii mohlo objaviť romantické spojenie Lokiho s iným mužom, ale Marvel sa v minulosti niečomu podobnému vyhýbal. Druhá séria teda môže byť dobrým spôsobom, ako vyriešiť zvláštnosť postavy. Všetko je to vo hviezdach a či to zostane len pri špekulácii, sa dozvieme budúci rok. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 18:52