Amazon prime vypustil finálny trailer zo Stredozeme.Twitter.com/Tje Rings Of Power/
StoryEditor

Po Westerose opäť otvorí svoje brány aj Stredozem. Najdrahší seriál predstavil brutálny finálny trailer

Michal Čiernik24.08.2022., 11:00h

Najočakávanejší a najdrahší seriál, ktorý fanúšikovia odsúdili ešte pred premiérou, sa dočkal svojho finálneho traileru.

Lajkuj Brainee.sk na

Každý pravý fanúšik fantastiky má hrubou fixkou poznačený piatok 2. septembra a neúprosne vyškrtáva dni. Tvorcovia najočakávanejšieho a najdrahšieho seriálu v histórii kinematografie toto nekonečné čakanie prerušili finálnym trailerom. Nová ukážka z Lord of the Rings: The Rings of Power ukazuje, podobne ako v predošlých upútavkách, explóziu rozmanitosti rás ale ja prostredí. Od rozsiahlych siení trpaslíkov, jaskyne ohyzdov, očarujúce kráľovstvá elfov či divoké oceány a neprekonateľné hory.

Najčastejšie sa v traileri stretávame s hlavnou postavou, mladou Galadriel, ktorú stvárni Morfydd Clark. Tá preberá neľahkú úlohu po svojom mŕtvom bratovi v boji proti zlu. Dvojminútová upútavka však obsahovala aj silné monológy postáv. „Jednu vec, ktorú dokážeme urobiť lepšie, ako ktorýkoľvek tvor v celej Stredozemi, je že zostávame jeden druhému verní. So srdcom dokonca väčším ako naše nohy,“ vyslovil jeden z hobitov.

Amazon minul neuveriteľných 465 miliónov dolárov len za prvú sériu. Dej sa odohráva v druhom veku, tisíce rokov pred príbehom Pána Prsteňov. Prvá séria by sa mala zamerať na vzostup a pád Númenoru. Ostrova, ktorý bol domovom Dúnadainov, Aragornových predkov.

image

Návrat do Stredozeme vo veľkom štýle. Seriál Pán Prsteňov odhalil impozantný trailer

Prvé dve epizódy nakrútil A.J. Bayona, režisér Jurassic World: Fallen Kingdom, a pre zvyšok série bude výkonným producentom. Kráľa Durina III. bude hrať Peter Mullan známy s Westworldu. Elronda si zahrá Robert Aramayo, ktorý si zahral napríklad aj mladého Neda Starka z Game of Thrones. Okrem neho si v Stredozemi zahrá aj Joseph Mawle, známy ako Benjen Stark, tentokrát však stvárni jednu z hlavných záporných postáv.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 05:15