Netflix
StoryEditor

Poľská verzia Fifty Shades sa vracia v pokračovaní. Priprav sa na kopu sexu a nezmyselného deja

Miroslav Kamody08.04.2022., 13:00h
Poliaci natočili jeden z najhoršie hodnotených a zároveň najsledovanejších filmov na Netflixe. Táto kombinácia znamená len jediné - premiéra pokračovania je za rohom!
Lajkuj Brainee.sk na

Poľsko dalo svetu mnoho užitočných vecí. Spomeňme napríklad vynálezcu moderného gumového kondómu Juliusa Fromma či Marie Curie-Skłodowskú, ktorá objavila rádioaktivitu a získala dve Nobelove ceny. No a potom sú tu veci, na ktoré Poľsko príliš hrdé byť nemôže - medzi nimi je určite aj erotický hit od Netflixu s názvom 365 dní. 

Jeden z najhorších filmov

Poľská verzia Fifty Shades, ako ju mnohí často označujú, získala na stránke Rotten Tomatoes oslňujúce hodnotenie 0 % (divácke skóre 29 %), na IMDb 3,4/10 a ČSFD 38 %. To však v Netflixe nikoho nezaujímalo. Snímka sa totiž dostala do rebríčka TOP10 vo viac ako 90 krajinách sveta. O pokračovaní tak bolo rozhodnuté hneď po premiére.

365 dní 2 Netflix

​Pokiaľ niekoho okrem sexu vo filme zaujíma aj dej, tak v pokračovaní je krásna, divoká a šikovná Laura (Anna-Maria Sieklucka) späť s fešným mafiánskym bossom Massimom (Michele Morrone) a ako vždy medzi týmito dvoma vášnivými milencami prelietavajú erotické iskry.

To znamená, že otvorený koniec prvého filmu je vyspoilovaný hneď v prvom zábere traileru, ale to nevadí, všakže. Pokračovanie samozrejme nebude len o sexe, ale aj o problémoch. Tie zahŕňajú mimoriadne rušné stretnutia spolu s horkou žiarlivosťou a nebezpečnými zradami.

Nový film - nové problémy

Nový začiatok Laury a Massima skomplikujú jeho rodinné väzby a záhadný muž, ktorý vstúpi do Laurinho života, aby si za každú cenu získal jej srdce a dôveru. Vracajú sa aj ďalší (absolútne neznámi) herci, medzi nimi aj Magdalena Lamparska, Otar Saralidze a nováčik Simone Susinna.

Pre spisovateľku Blanku Lipinskú, autorku predlohy, je jadrom príbehu 365 dní pozoruhodná Laurina cesta. „Toto je nepochybne príbeh o žene,“ povedala. Samozrejme, príbeh o submisívnej Poľke, ktorú unesie taliansky mafián a násilne ju drží u neho doma do momentu, kým spolu nemajú sex a ona sa nezamiluje a potom je treba ju chrániť pred ďalšími zlými mužmi patrí k tým najsilnejším ženským príbehom. 

Snímka 365 dní s podtitulom Tento deň bude mať na Netflixe premiéru už 27. apríla. O tom, že pôjde opäť o jeden z najsledovanejších hitov tohto roka na streamovacej platforme niet žiadnych pochýb. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 14:29