unsplash.com
StoryEditor

Chudnúť sexom? Tento online nástroj ti vypočíta, koľko kalórií spáliš pri jednotlivých polohách

šev10.02.2022., 15:00h
Koľko toho spáliš pri milovaní? Špeciálna kalkulačka ti to pomôže vyrátať.
Lajkuj Brainee.sk na

Pánska online zdravotná klinika From Mars vytvorila kalkulačku sexu, ktorá pomáha mužom zistiť, ktoré sexuálne polohy im pomáhajú spáliť najviac pri posteľných dobrodružstvách.

Odborníci na mužskej digitálnej klinike From Mars vytvorili nástroj, ktorý pomáha chlapom vypočítať, ktorými polohami spália najviac tuku.

Niektorými môžeš za polhodinu spáliť až 211 kalórií. To je v podstate ako hodina HIIT cvičenia. Čiže sa môžeš zamyslieť nad tým, či sa budeš trápiť v posilňovni, alebo sa zabavíš v spálni.

Koľko spáliš pri jednotlivých sexuálnych polohách za pol hodinu frommars.com

​Spoločnosť na svojej stránke uvádza: „Od behu a bicyklovania až po zdvíhanie závaží a hodiny cvičenia. Existuje mnoho spôsobov, ako zhodiť nadbytočnú váhu. Ale čo sex? Chceli sme zistiť, koľko kalórií dokáže sex v priemere spáliť.“

​Práve preto sa spoločnosť zamerala na zistenie, ktorá poloha ti pomôže ubrať nejaké tie centimetre v páse. „Našu kalkulačku môžete použiť aj na odhadnutie toho, koľko kalórií by ste mohli spáliť počas jedného posteľového čísla,“ dodali.

Odborníci zároveň upozorňujú, že váha ovplyvňuje aj náš sexuálny život. Prírastok hmotnosti môže spôsobiť psychologické a fyziologické zmeny, ktoré netreba brať na ľahkú váhu. Znižuje energiu a sebavedomie, ale aj testosterón. Všetky tieto faktory môžu prispieť k zníženiu libida a impotencie.

Sexuálna kalkulačka funguje tak, že vezme tvoj počet minút strávený v každej sexuálnej polohe a vynásobí ich počtom kalórií, ktoré každou touto polohou spáliš.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 13:35