Tom Hollander a Tom HollandDisney, Reuters/Aude Guerrucci
StoryEditor

Herca z Pirátov z Karibiku si splietli so Spidermanom. Hollanderovi poslali šek so sedemcifernou sumou

Miroslav Kamody25.01.2024., 10:00h

Keď sa voláte Tom Hollander a Tom Holland, nehovoriac o tom, že máte jedného agenta, situácia sa môže veľmi rýchlo zamotať.

Lajkuj Brainee.sk na

Britského herca a záporáka zo seriálu Biely lotos Toma Hollandera si často mýlia s mladou hviezdou a aktuálnym predstaviteľom Spider-mana Tomom Hollandom. Ako píše britský The Guardian, občas to funguje v jeho prospech – ako keď namiesto neho dostal sedemciferný filmový bonus.

„Bolo to veľmi ťažké, pretože viete, že som tu bol prvý, ale on je nesmierne slávny,” povedal Hollander moderátorovi Late Night Sethovi Meyersovi. „V skutočnosti sa na neho nepodobám, ale v nevizuálnych kontextoch si nás zamieňajú stále.”

image

Tom Holland či The Rock. Svaly nie sú všetko, títo slávni muži otvorene priznali, že bojujú s duševnými problémami

Rovnakí agenti

Hollander, ktorý sa v minulosti objavil aj v Pirátoch z Karibiku či Pýche a predsudku, mal svojho času rovnakého agenta ako mladšia hviezda Marvelu.

56-ročný herec povedal, ako omylom dostal šek pri sledovaní hry, v ktorej jeho priateľ účinkoval za 300 libier (350 eur) týždenne. „Sedel som v publiku, keď som práve odohral šou BBC za 30-tisíc, alebo niečo také, čo ma malo preniesť cez ďalší rok alebo tak, a pomyslel som si ‘tak toto je úžasné, ako veľmi prosperujem‘...”

image

Tom Holland

Reuters/Aude Guerrucci

Potom prišiel za svojím priateľom, zložil mu poklonu za jeho výkon a keďže mal trochu času, skontroloval si maily. Vtedy našiel správu obsahujúcu výplatnú pásku – určenú pre Hollanda – označenú ako prvý kasový bonus pre pokračovanie série The Avengers.

Sklamané deti

„Bolo to úžasné množstvo peňazí,” povedal Hollander. „Nebol to jeho plat. Bol to jeho prvý kasový bonus. Nie celý pokladničný bonus, ten prvý. A bolo to viac peňazí, ako som kedy videl. Bola to sedemciferná suma.“

image

Alkohol im skoro zničil život aj kariéru. Tieto známe osobnosti skoncovali s pitím a triezvy život si nevedia vynachváliť

„Môj pocit samoľúbosti zmizol,” dodal. Hollander si tiež spomenul na situáciu, kedy bol predstavený „vzrušeným, potom zmäteným a potom sklamaným deťom“, ktoré si pravdepodobne mysleli, že sa stretávajú so Spider-manom. Hollander pritom propagoval svoj pripravovaný seriál Feud: Capote vs. The Swans, v ktorom hrá amerického spisovateľa Trumana Capoteho.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 07:39